Ολυμπιακός: Θέλει να νικήσει την Μπασκόνια και τον κορωνοϊό

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπασκόνια στο ΣΕΦ, με αρκετές απουσίες στο ρόστερ του, λόγω των θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού (21:00 Novasports2HD).

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπασκόνια στο ΣΕΦ, με αρκετές απουσίες στο ρόστερ του, λόγω των θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού (21:00 Novasports2HD). Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να βρεθεί ψηλότερα στη βαθμολογία της Euroleague. Ο Έλληνας κόουτς δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους παίκτες, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, καθώς επίσης και στον τραυματία, Άαρον Χάρισον. Από την άλλη πλευρά, η βασκική ομάδα ταξίδεψε στην Ελλάδα με 4-5 νίκες και προερχόμενη από την ήττα από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, εντός έδρας. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Αυτή θα είναι η 41η αναμέτρηση των δυο ομάδων, με τους “ερυθρόλευκους” να μετρούν 24 νίκες στα προηγούμενα 40 ματς. Ο Ολυμπιακός έχει 17 νίκες σε 20 εντός έδρας ματς με την Μπασκόνια. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι  Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία) και Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.