Match Center
video
Μπουργκ-Παρί 81-89: Κούπα στο Eurocup στο ρελαντί και τώρα… Euroleague (highlights)
Η Παρί ήταν η καλύτερη ομάδα στο φετινό Eurocup και απολύτως δίκαια κατέκτησε την κούπα! Για άλλο ένα ματς εξαιρετικός ο MVP της διοργάνωσης, Τι Τζέι Σορτς, που δεν ήθελε η σειρά των τελικών να επιστρέψει στο Παρίσι για Game 3.
Με Ολυμπιακό οι αθλητικές μεταδόσεις της Παρασκευής
Αναλυτικά: 19:30 Χέρτα Βερολίνου - Χάνσα Ροστόκ (Ζ)ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣNovasports2HD 20:00 Playmakers (Ζ)ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗNovasports Prime 20:30 Μπουργκ - Παρί (Ζ)EUROCUPΝovasportsStart 21:15 Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε (Ζ)EUROLEAGUENovasports Prime 21:30 Άουγκσμπουργκ
ΕuroCup: MVP της σεζόν ο Τι Τζέι Σορτς
Ανήμερα του πρώτου τελικού (9/4, 21:30) του Eurocup, ανάμεσα στην Παρί και τη Μπουργκ, η διοργανώτρια Αρχή ανακοίνωσε τον MVP της σεζόν 2023-24. Αυτός είναι ο Τι Τζέι Σορτς!
Το φινάλε της Regular Season στην EuroLeague με Παναθηναϊκός AKTOR – Άλμπα Βερολίνου και Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε και οι τελικοί EuroCup στο Novasports!
Το μεγάλο φινάλε της Regular Season στην EuroLeague, με Παναθηναϊκός AKTOR – Άλμπα Βερολίνου και Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε και η σειρά των τελικών του EuroCup μεταξύ των γαλλικών ομάδων Παρί - Μπουργκ έρχονται να προσφέρουν συναρπαστικό θέαμα στους συνδρομητές αυτή την εβδομάδα στο παρκέ του Novasports!
Eurocup: Ο Ίσαλο προπονητής της χρονιάς
O «αρχιτέκτονας» της κορυφαίας επίθεσης στην Ιστορία του Eurocup, Τουάμας Ισάλο, αναδείχτηκε κορυφαίος προπονητής της διοργάνωσης, για τη σεζόν 2023-24.
Μπασκετική πανδαισία με Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός, Μπάγερν – Παναθηναϊκός AKTOR, ημιτελικό EuroCup και Final Four του NCAA στο Novasports!
Συναρπαστικό θέαμα με την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και τις εκτός έδρας αναμετρήσεις των «αιωνίων» στην 33η αγωνιστική, προτελευταία της regular season
video
Η Μπουργκ έκανε το 1-0 (highlights)
Η δέκατη εντός έδρας νίκη της Μπουργκ σε 11 αγώνες στο φετινό Eurocup άνοιξε την πόρτα της Γαλλικής ομάδας για τον τελικό της διοργάνωσης.
video
Χάποελ Τελ Αβίβ-Μπεσίκτας 89-94: “Μυθική” ανατροπή από το -21 και πρόκριση στους 4 του Eurocup (highlights)
Η Μπεσίκτας μετά την κάτοχο του Eurocup Γκραν Κανάρια "πέταξε" έξω και την Χάποελ Τελ Αβίβ με ανατροπή από το -21 και 94-89 στο φινάλε, Μπροστά της στην 4αδα είναι η Μπουργκ με την πρόκριση να κρίνεται στις 2 νίκες.
video
Κλουζ Ναπόκα-Λόντον Λάιονς 79-91: Ντέκερ και Νουάμπα «υπέγραψαν» τη πρόκριση στη 4άδα του Eurocup (highlights)
Οι Λόντον Λάιονς θα βρεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία του βρετανικού μπάσκετ στα ημιτελικά του Eurocup! Οι Σαμ Ντέκερ (21 πόντοι) και Ντέβιντ Νουάμπα (13 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) την πήραν από το χέρι και άφησαν εκτός συνέχειας την Κλουζ Ναπόκα.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.