Νίκη ”ανάσα” για Μπολόνια (video)

Νίκη με ανατροπή κόντρα στην Ουντινέζε πέτυχε η Μπολόνια με πρωταγωνιστή τον Ρικάρντο Ορσολίνι που πέρασε αλλαγή και έδωσε την δεύτερη νίκη στην ομάδα του Ινζάγκι. Προηγήθηκε η Ουντινέζε με Πουσέτο, γύρισαν το ματς Σανταντέρ και Ορσολίνι

Νίκη με ανατροπή κόντρα στην Ουντινέζε πέτυχε η Μπολόνια με πρωταγωνιστή τον Ρικάρντο Ορσολίνι που πέρασε αλλαγή και έδωσε την δεύτερη νίκη στην ομάδα του Ινζάγκι. Προηγήθηκε η Ουντινέζε με Πουσέτο, γύρισαν το ματς Σανταντέρ και Ορσολίνι.

Καλύτερη η Ουντινέζε στο πρώτο χορταστικό και γεμάτο ημίχρονο, έχασε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα από ένα γκολ. Ντε Πάουλ, Μαντραγκόρα και Λαζάνια είχαν τις στιγμές του,όμωςτο γκολ ήρθε από το νέο πρόσωπο στην εντεκάδα του Βελάσκεζ, τον Αργεντινό Ιγκνάσιο Πουσέτο στο32ο λεπτό.

Η απάντηση της Ουντινέζε ήρθε δέκα λεπτά αργότερα με το δυνατ;o σουτ του Παραγουανού Σανταντέρ να καταλήγει στο δοκάρι και στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Σκουφέτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπολόνια έχασε δύο μαζεμένες ευκαιρίες με τον Σουηδό Σβάνμπεργκ να απειλεί τον Σκουφέτ και στην τρίτη και φαρμακερή η Μπολόνια σκόραρε. Ο Ινζάγκι πέρασε στο ματς τον Ορσολίνι στο 78′ και τέσσερα λεπτά αργότερα πέτυχε το γκολ της νίκης!

Προς το τέλος του ματς η Μπολόνια θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ, όμως το πλασέ του Σανταντέρ βρήκε σε ετοιμότητα τον Σκουφέτ και η προσπάθεια του Ορσολίνι σταμάτησε στο δοκάρι.

-2η νίκη της Μπολόνια στο πρωτάθλήμα που ανέβηκε στους 7 βαθμούς 

-2η νίκη στα τελευταία 7 ραντεβού κόντρα στην Ουντινέζε

-2η διαδοχική ήττα για Ουντινέζε που παρέμεινε στους 8 βαθμούς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.