Με… βοήθεια η Φιορεντίνα 2-0 την Αταλάντα (video)

Στο χειρότερο παιχνίδι της ως τώρα στην Serie A η Φιορεντίνα κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης μα αντίπαλο τηςν μαχητική Αταλάντα στο Αρτέμιο Φράνκι.

Στο χειρότερο παιχνίδι της ως τώρα στην Serie A η Φιορεντίνα κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης μα αντίπαλο τηςν μαχητική Αταλάντα στο Αρτέμιο Φράνκι. 
Η ομάδα της Φλωρεντίας έδειξε πως δεν είχε συγκέντρωση, δεν είχε σωστή νοοτροπία και σκέψη απέναντι σε μία Αταλάντα που από τα πρώτα λεπτά έκανε ξεκάθαρο το πλάνο της. Άμυνα σε όλους τους χώρους και προσπάθεια να «κλαπεί» το ματς σε όποια ευκαιρία δοθεί. 
Με κορυφαίο τον Γκόμες η Αταλάντα πίεσε, έκανες φάσεις, όχι τη μεγάλη ευκαιρία, αλλά είδε τον διαιτητή της αναμέτρησης Βαλέρι, να δείχνει την βούλα του πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τολόι στον Κιέσα που ουσιαστικά δεν έγινε ποτέ. 
Ο Βερτού σκόραρε από το σημείο του πέναλτι στο 62’ για να ανοίξει το σκορ. 
Η Αταλάντα δεν το έβαλε κάτω, συνέχισε να πιέζει και να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης πια. Έφτασε δύο φορές πολύ κοντά στο γκολ με τον Ριγκόνι το σουτ του οποίου από τη μικρή περιοχή πέρασε ελάχιστα εκτός εστίας.
Η δεύτερη ήταν με τον Γκόμες το πλασέ του οποίο από πλεονεκτική θέση κατάφερε να αποκρούσει ο Λαφόντ και να κρατήσει το 1-0. 
Το τελικό 2-0 ήρθε στο 94’ με το φάουλ του Μπιράγκι να περνά τη νοητή γραμμή του τέρματος παρά την απόκρουση του Γκολίνι. 
Με τη νίκη της αυτής η Φιορεντίνα ανέβηκε στην 3η θέση του πίνακα της βαθμολογίας μαζί με Ίντερ και Σασουόλο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.