Βασιλακάκης: «Θέλουμε να πρωταγωνιστούμε» (Video)

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης μίλησε στα κανάλια Novasports και τον Αποστόλη Λάμπο για την επικράτηση του Ατρόμητου απέναντι στον Λεβαδειακό, το γκολ που πέτυχε και τις φετινές βλέψεις της ομάδας του.

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης μίλησε στα κανάλια Novasports και τον Αποστόλη Λάμπο για την επικράτηση του Ατρόμητου απέναντι στον Λεβαδειακό, το γκολ που πέτυχε και τις φετινές βλέψεις της ομάδας του. 

Για την εμφάνιση του: 
«Είναι μερικές φορές έτσι το ποδόσφαιρο, σε μια στιγμή που νιώθεις ότι δεν είναι και στην καλύτερη σου ημέρα μια στιγμή αρκεί για να γίνεις ήρωας. Πραγματικά δεν νιώθω καλύτερα για τον εαυτό μου μετά από αυτό το παιχνίδι, αλλά νιώθω πολύ καλά για τη νίκη που κάναμε, για το ότι με το γκολ που πέτυχαν ήμουν από αυτούς που βοήθησαν να πάρουμε μια σημαντική νίκη. Συνεχίζουμε. 

Για την ψυχολογία που ανέβηκε μετά το γκολ: 
«Νομίζω ότι μετά το γκολ άνοιξαν και οι χώροι. Το γήπεδο ήταν πάρα πολύ δύσκολο και βαρύ, είχε πάρα πολύ νερό, κάτι που δεν μπορούν να καταλάβουν αυτοί που είναι έξω. Από τη στιγμή που άνοιξαν οι χώροι, βοηθηθήκαμε συνολικά σαν ομάδα να δείξουμε περισσότερο τα στοιχεία μας και να βρούμε χώρους για ένα δεύτερο γκολ. 

Για τις αλλαγές που έκαναν τακτικά σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο:
«Σε ένα μεγάλο ποσοστό η αλλαγή είναι η δύναμη. Αν κερδίσεις τις μονομαχίες παίρνεις ψυχολογία και μπορείς να κάνεις καλύτερα το παιχνίδι σου. Εκεί στηριχτήκαμε στην αρχή, γιατί το παιχνίδι  θεωρητικά βόλευε περισσότερο τον Λεβαδειακό που παίζει με βαθιές μπαλιές προς τους σέντερ φορ. Ήμασταν πολύ προετοιμασμένοι για αυτό, μπήκαμε στις φάσεις δυνατά, δώσαμε μάχες, μπήκαμε με ψυχολογία στο δεύτερο ημίχρονο και στη συνέχεια βγάλαμε την ποιότητα μας. 

Για τις φετινές προσδοκίες:

«Οι προσδοκίες είναι οι ίδιες με πέρσι, θέλουμε να πρωταγωνιστούμε. Νομίζω ότι δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να κάνεις πρωταθλητισμό. Στόχος μας είναι ξεκάθαρα η 5άδα και να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο, να το χαρούμε. Κάποιες φορές θα τα καταφέρνουμε, άλλες όχι. Ο κύριος στόχος μας είναι και πάλι η έξοδος στην Ευρώπη». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.