Με πολλές αλλαγές στο Αγρίνιο

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεκινήσει με το... δεξί τις υποχρεώσεις του στο κύπελλο Ελλάδος, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, στην οποία αναμένεται να παραταχθεί με πολλές αλλαγές (17:30).

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στο κύπελλο Ελλάδος, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, στην οποία αναμένεται να παραταχθεί με πολλές αλλαγές (17:30). Οι «πράσινοι» αναμένεται να επιστρέψουν στο σχήμα με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς, με τον Γιώργο Δώνη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες, που δεν αγωνίστηκαν πολύ στα προηγούμενα ματς της ομάδας του. 

Ο Έλληνας τεχνικός δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Διούδη, Κουρμπέλη, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Μαυρομμάτη, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Κάτσε, Μουνιέ και Μπουζούκη. Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με 3-4-2-1 και τον Κότσαρη στην εστία. Οι Οικονόμου, Πούγγουρας και Θεοχάρης θα είναι οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί, με τους Αποστολάκη και Χατζηθεοδωρίδη να αγωνίζονται στα άκρα της μεσαίας γραμμής. Οι Στάικος και Τζανδάρης θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι με τους Βέργο και Καμπετσή να αγωνίζονται στην πλάτη του Καμπετσή, ο οποίος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.