Λάσμε: ” Είμαι θυμωμένος με τη Μπάγερν ”

Ο Στεφάν Λάσμε δηλώνει ...θυμωμένος με την Μπάγερν Μονάχου, εξαιτίας του περσινού αποκλεισμού της Ούνικς από τους Βαυαρούς στο Eurocup και γράφει στο blog στο site της Euroleague πως έχει πάρει ...προσωπικά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τους Γερμανούς

Ο Στεφάν Λάσμε δηλώνει …θυμωμένος με την Μπάγερν Μονάχου, εξαιτίας του περσινού αποκλεισμού της Ούνικς από τους Βαυαρούς στο Eurocup και γράφει στο blog στο site της Euroleague πως έχει πάρει …προσωπικά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τους Γερμανούς.

Διαβάστε τι έγραψε ο Στεφάν Λάσμε:

Για την επιστροφή του στη Euroleague:

«Επέστρεψα στην Euroleague και η νίκη στο πρώτο παιχνίδι με κάνει να νιώθω πολύ ωραία. Ειλικρινά, η ταχύτητα σε σχέση με το Eurocup είναι μεγαλύτερη, αλλά νιώθω άνετα. Ήταν έκπληξη για εμένα να δω τόσο κόσμο, δεν ξέρω γιατί. Ίσως επειδή δεν έπαιξα στην Euroleague για κάποια χρόνια. Όταν έχεις τέτοιον κόσμο μαζί σου, όλα είναι πιο εύκολα. Ένιωσα σαν στο σπίτι μου! Πάντα περιμένεις να παίζεις απέναντι σε ταλαντούχους, έξυπνους παίκτες στην Euroleague, για να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε κάθε φάση. Σε άλλες λίγκες μπορείς να χαλαρώσεις για λίγες κατοχές, εδώ όμως όχι. Κάθε φάση είναι σημαντική και πρέπει να συνηθίσεις την αποφυγή των λαθών. Ένα λάθος μπορεί να σου στοιχίσει πολύ στην Euroleague. Αυτό ήταν το σημαντικό, που κατάλαβα απέναντι στην Μακάμπι».


Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μπάγερν:

«Ανυπομονώ να παίξω με την Μπάγερν. Έπαιξα αντίπαλος με τους περισσότερους από τους παίκτες της πέρυσι, όταν ήμουν στην Ούνικς. Μας απέκλεισαν στα προημιτελικά του Eurocup και τους έχω γραμμένους σε ένα χαρτί. Είμαι ακόμα θυμωμένος γιατί μας κέρδισαν πέρυσι, οπότε θα το πάρω προσωπικά! Αν με νικήσεις, θα έρθω να σε ψάξω. Είμαι πολύ ανταγωνιστικός παίκτης. Η ήττα ήταν σκληρή, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ελπίζω να τους νικήσουμε εκτός έδρας. Θα ήταν σημαντικό να πάρουμε αμέσως την πρώτη εκτός έδρας νίκη μας, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει στόχους να εκπληρώσει. Όλοι είναι συγκεντρωμένοι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτή τη νίκη».

Για τη ζωή του στην Αθήνα:

«Νιώθω πολύ καλά που επέστρεψα στον Παναθηναϊκό! Ο κόσμος είναι χαρούμενος που με βλέπει πίσω και πολύ με χαιρετούν λέγοντάς μου: “Καλωσήρθες σπίτι”. Έχουν δίκιο! Η Ελλάδα είναι σαν το τρίτο σπίτι μου, μετά τις ΗΠΑ και την Γκαμπόν. Είναι ωραίο που γύρισα. Νιώθω άνετα και γνωρίζω σχεδόν τους πάντες. Ξέρω πως έλειψα για λίγα χρόνια, όμως νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ. Όλα πηγαίνουν καλά. Δεν πρέπει να προσαρμοστώ στη γλώσσα, γιατί ξέρω λίγα ελληνικά. Δεν πρέπει να προσαρμοστώ στον τρόπο οδήγησης.

Ξέρω πώς είναι η δουλειά στην Ελλάδα. Το φαγητό είναι φανταστικό. Μου έλειψε το φαγητό και ο καιρός. Η κόρη μου νιώθει πως είναι μονίμως σε διακοπές και αν σκεφτείς το Καζάν το χειμώνα, μπορείς να καταλάβεις γιατί! Επίσης, έχουμε τρομερές εμφανίσεις φέτος! Η Adidas έκανε εξαιρετική δουλειά με τον σχεδιασμό αυτής της εμφάνισης. Μου αρέσει πολύ και είναι άνετη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.