Ο Κόντε θέλει να πάει στη Γιουνάιτεντ

Ο Αντόνιο Κόντε φέρεται να περιμένει την απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Ο Αντόνιο Κόντε φέρεται να περιμένει την απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» ο Ιταλός τεχνικός έχει ενημερωθεί για την πρόθεση του Φλορεντίνο Πέρεθ να επαναφέρει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει τις προσεχείς εβδομάδες από την αγγλική ομάδα.

Εφόσον επιβεβαιωθεί το σενάριο που θέλει τον Μουρίνιο να επιστρέφει άμεσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», τότε ο Κόντε θα αναλάβει άμεσα τα ηνία των «κόκκινων διαβόλων» συνεχίζοντας την καριέρα του στην Αγγλία στο «Ολντ Τράφροντ». Από την πλευρά της, η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν σκοπεύει να απολύσει τον Πορτογάλο τεχνικό, πριν το τέλος της εφετινής σεζόν, καθώς θα πρέπει να του καταβάλει αποζημίωση 30 εκατομμυρίων ευρώ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.