Αφιέρωση του Μαχρέζ στον αδικοχαμένο ιδιοκτήτη της Λέστερ

Δεν ξέχασε τον Βιχάι Σριβανταναπράμπα ο Ριγιάντ Μαχρέζ, αφού ήταν παίκτης της Λέστερ για τέσσερα χρόνια, αφιερώνοντας το τέρμα του με τη Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Τότεναμ, στον πρόσφατα αποθανόντα Ταϊλανδό.

Η Μάντσεστερ Σίτι παραμένει στο «τιμόνι» της Premier League μετά τη νίκη της στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής με την Τότεναμ στο Γουέμπλεϊ. Οι πρωταθλητές έβαλαν «φρένο» στο σερί των τεσσάρων διαδοχικών νικών των «σπερς» και με το γκολ του Ριγιάντ Μαχρέζ έφυγαν νικητές από το Λονδίνο με 1-0.

Ο πρώην άσος της Λέστερ πανηγύρισε με τα χέρια υψωμένα προς τον ουρανό, κι όλοι κατάλαβαν ότι με αυτόν τον τρόπο αφιέρωσε το γκολ στον Βιχάι Σριβανταναπράμπα, που σκοτώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο πάρκινγκ του «King Power Stadium», μετά την πτώση του ελικοπτέρου του:

«Το αφεντικό ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος για εμένα. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος για το χαμό του. Πέρασα τέσσερα χρόνια εκεί. Έχω καλές αναμνήσεις, ήταν ένας καλός άνθρωπος. Όταν πέτυχα το γκολ, σήκωσα τα χέρια μου προς τον ουρανό για εκείνον. Έκανε πολλά για εμένα και για το Λέστερ», δήλωσε σχετικά, μετά το ματς, ο Μαχρέζ.

Ο Αλγερινός σταρ ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το 2016 το πρωτάθλημα Αγγλίας, πριν μετακομίσει το περασμένο καλοκαίρι στη Μάντσεστερ Σίτι αντί 65 εκατ. ευρώ. Στην Αγγλία πήγε το 2014, όταν η Λέστερ τον απέκτησε από τη Χάβρη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.