Για… τελικό η Εφές, προς τους «8» η Μπιλμπάο

Η Γαλατάσαράι επικράτησε με 64-56 της Εφές εντός έδρας, την έστειλε... σπίτι της και η ίδια πηγαίνει στο ΣΕΦ για έναν «τελικό» με τον Ολυμπιακό για να διεκδικήσει την πρόκριση στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα.

Η Γαλατάσαράι επικράτησε με 64-56 της Εφές εντός έδρας, την έστειλε… σπίτι της και η ίδια πηγαίνει στο ΣΕΦ για έναν «τελικό» με τον Ολυμπιακό για να διεκδικήσει την πρόκριση στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα.

Στους «ερυθρόλευκους» αρκεί η νίκη με 2 ή περισσότερους πόντους διαφορά για να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για την οκτάδα της Ευρωλίγκα, την ώρα που η έτερη τουρκική ομάδα, η Αναντόλου, αποχαιρέτησε ήδη την πρόκριση. Η επιτυχία της Γαλατά επετεύχθει χάρη -κυρίως- στους Λάκοβιτς (9π.), ο οποίος ευστόχησε και σε δύο κρίσιμες βολές και Άντριτς (15π.).

 Την ίδια ώρα, η Μπιλμπάο έκανε άλλο ένα σημαντικό βήμα για την είσοδο της στους «8» της διοργάνωσης. Υποχρεώσε την πρωτοπόρο του ομίλου της Σιένα στην πρώτη της ήττα στη φάση των «16», καθώς επικράτησε στην Ισπανία με 60-59, καθώς ο Λόπεθ έκανε λάθος 11΄΄ πριν τη λήξη και ο Θόρτον με λέι απ έκανε το 58-59, αλλά στην εκπνοή ο πρώτος διόρθωσε το λάθος του και έφερε την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη σε πλεονεκτική θέση έναντι της Ρεάλ.

Αν η τελευταία ηττηθεί αύριο βράδυ (Πέμπτη) από την Ουνικάχα οι Βάσκοι θα πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.