Τα “βρίσκει” με Ρόλε και Αντέτζο η ομάδα της Κέρκυρας

Η ομάδα της Κέρκυρας ήρθε σε συμβιβασμό με τον Αργεντίνο Ρόλε και έτσι αυτός θα αποσύρει την προσφυγή του. Το ίδιο περιμένει και ο Νιγηριανός αμυντικός της Λαμίας, Αντέτζο

Κάποια ανεξόφλητα υπόλοιπα που έμειναν από την συνεργασία του Α.Ο.Κ με τους Ρόλε και Αντέντζο, πριν ο Αργεντίνος επιστρέψει στην Τρίπολη κι ο Νιγηριανός πάει στη Λαμία, έχουν οδηγήσει τους δύο παίκτες στο δρόμο της προσφυγής στα αρμόδια δικαστικά όργανα.

Η ομάδα της Κέρκυρας, όπως έγινε γνωστό, ήρθε σε συμβιβασμό με τον Ρόλε και ήδη βρίσκεται σε επικοινωνία με την πλευρά του Αντέτζο έτσι ώστε ο 29χρονος αμυντικός της Λαμίας να αποσύρει κι αυτός την προσφυγή για τα δεδουλευμένα του.

Ο Κάχια Αντέτζο έχει αγωνιστεί φέτος και στα έξι ματς του πρωταθλήματος με τη Λαμία. Θεωρείται από τους βασικότερους άξονές της ενώ έχει σκοράρει ήδη δύο φορές!

Τόσα γκολ σε μια σεζόν είχε σημειώσει στο παρελθόν το 2012-13 σε 39 ματς με τη φανέλα της Ρετζίνα στην Ιταλική Serie B και δύο χρονιές αργότερα με την ομάδα της Καλλονής παίζοντας σε 31 παιχνίδια.
Οι υπεύθυνοι της ομάδας της Φθιώτιδας περιμένουν να τελειώσει το θέμα των οφειλών του έτσι ώστε ο ίδιος να μείνει προσηλωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.