Αντωνάκου: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα»

Μετά την απαραίτητη ξεκούραση θα αποφασίσει για το μέλλον της στην Εθνική ομάδα η Σταυρούλα Αντωνάκου.

Μετά την απαραίτητη ξεκούραση θα αποφασίσει για το μέλλον της στην Εθνική ομάδα η Σταυρούλα Αντωνάκου. Η Ελληνίδα πολίστρια αναφέρθηκε στην υποδοχή του ΓΓΑ, Πάνου Μπιτσαξή κατά την άφιξη της αποστολής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, καθώς επίσης και στο μέλλον της, στην Εθνική Ελλάδος. Η Αντωνάκου μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ. Αναλυτικά τόνισε:

Για τον Γ.Γ.Α: «Ήταν πολύ σημαντικό που βρέθηκε στο αεροδρόμιο ο κύριος Μπιτσαξής και μας μίλησε από καρδιάς για τον αποκλεισμό μας. Την σημαντικότητα του συμβάντος την τονίζει, ότι το έκανε μετά από έναν αποκλεισμό και μακριά από τα Μ.Μ.Ε. Χαρακτηριστικά μας είπε πως είναι περήφανος για εμάς, και πως όλη η Ελλάδα μας χρωστάει πράγματα, ενώ μας διαβεβαίωσε, πως ακόμη και με αλλαγή της κυβέρνησης στις προσεχείς εκλογές, δεν θα χάσουμε τα πριμ μας. Έτσι ελπίζουμε πως ίσως να πάρουμε κάτι στο μέλλον, που δεν έχουμε πάρει μέχρι τώρα».

Για το μέλλον της στην Εθνική«Πρώτα θέλω να ηρεμήσω, και μετά να δω αν έχω τα ψυχικά αποθέματα για να συνεχίσω. Αγαπάω πάρα πολύ και τον χώρο και την Εθνική ομάδα, αφού μου έχει προσφέρει πολλά, όμως έχω βαρεθεί να με κουράζουν τα εξωαγωνιστικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.