Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις για την ΑΕΚ

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται η προσπάθεια των μετόχων του 2004 της ΑΕΚ για την εξεύρεση λύσης στο οικονομικό θέμα της ομάδας.

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται η προσπάθεια των μετόχων του 2004 της ΑΕΚ για την εξεύρεση λύσης στο οικονομικό θέμα της ομάδας. Νικολαΐδης, Παππάς, Κανελλόπουλος, Κούλης, παρουσία ορκωτού λογιστή, συναντήθηκαν σε μυστική τοποθεσία και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν άπαντες συμφώνησαν ότι θα πρέπει να καταβληθεί ένα ποσό, προκειμένου να βοηθηθεί η ομάδα.

Βέβαια αυτό το ραντεβού δεν θα είναι και το μοναδικό που έγινε για τον σκοπό αυτό, καθώς ελέγχθηκαν όλα τα στοιχεία της ομάδας από το 2004 έως και σήμερα  και πλέον αναμένονται οι αποφάσεις που θα παρθούν γι αυτό το σκοπό.

Πλέον αναμένεται να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι μέτοχοι της ομάδας, προκειμένου από κοινού να γίνει η προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου, ενώ δεν αποκλείεται τελικά να παρθεί και η απόφαση για άμεση αποπληρωμή του δανείου από την Morgan Stanley, προκειμένου έτσι να διευκοληνθεί και τυχόν αγοραστής ή επενδυτής που ενδιαφέρεται για την ομάδα.

Από κει και πέρα, γίνεται εύκολα κατανοητό, πως όλες οι πλευρές έχουν αποφασίσει να δώσουν λύση στο πρόβλημα που ταλαιπωρεί την ομάδα και το μόνο που απομένει είναι να προσδιοριστεί το ακριβές ποσό που θα πρέπει να καταβληθεί, προκειμένου να υπάρξει και οριστική λύση για την Ενωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.