Πάμε Euro….

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, σε συνεργασία με την UEFA, ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας αγοράς εισιτηρίων για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2012.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, σε συνεργασία με την UEFA, ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας αγοράς εισιτηρίων για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2012. Η συγκεκριμένη διαδικασία αφορά, σε πρώτη φάση, στην υποβολή αιτήσεων αγοράς εισιτηρίων, για τη διάθεση των οποίων η κεντρική διαχείριση και ο έλεγχος ανήκει στην UEFA.

Η UEFA δημιούργησε αποκλειστική δικτυακή πύλη αγοράς εισιτηρίων για τους Ελληνες φιλάθλους. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την αγορά εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 (μεσημβρινή) και θα εξελιχθεί αποκλειστικά μέσω online υπηρεσίας. Η τήρηση της προθεσμίας είναι δεσμευτική και καμία εκπρόθεσμη αίτηση δεν πρόκειται να ικανοποιηθεί.

Υπάρχουν δύο τρόποι πληρωμής των εισιτηρίων.
α) Με πιστωτική κάρτα.
β) Με τραπεζικό έμβασμα.

Οσοι ενδιαφερόμενοι επιλέξουν τη συναλλαγή με τραπεζικό έμβασμα, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα επιπλέον τραπεζικά έξοδα βαραίνουν τον αγοραστή.
Οσοι ενδιαφερόμενοι επιλέξουν τη συναλλαγή με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η χρέωσή της θα γίνει με την επιβεβαίωση αγοράς εισιτηρίων.
Δεν θα γίνει άμεση επιβεβαίωση των αιτήσεων εκ μέρους της UEFA. Η επιβεβαίωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στον Μάρτιο.

Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα υποβολής αίτησης αγοράς έως τεσσάρων (4) εισιτηρίων ανά αγώνα. Βασική προϋπόθεση είναι να διαθέτει ελληνική υπηκοότητα ή μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα.
Επιτρέπεται η παραγγελία μεμονωμένων εισιτηρίων (δηλ. ανά αγώνα της Εθνικής), εισιτηρίων «διαρκείας» (δηλ. για τους τρεις αγώνες της Εθνικής στην α’ φάση – «Follow my Team Group»), καθώς επίσης εισιτηρίων που περιλαμβάνουν τους τρεις αγώνες της Εθνικής στην α’ φάση, την προημιτελική φάση, την ημιτελική φάση και τον τελικό αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος («Follow my team tournament»). Σε περίπτωση που η Εθνική δεν προκριθεί, τα χρήματα που έχουν χρεωθεί θα επιστραφούν μετά τη λήξη της διοργάνωσης.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων υπερβεί τον αριθμό των διαθέσιμων εισιτηρίων, η UEFA θα διενεργήσει κλήρωση. Σε αυτή την περίπτωση προτεραιότητα έχουν τα μέλη του Hellas Fan Club και οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της προκριματικής φάσης του EURO 2012.
 

Δεν συντρέχει λόγος υποβολής αίτησης από την πρώτη ημέρα. Η μαζική παραγγελία ενδέχεται να προκαλέσει υπερφόρτωση της online υπηρεσίας. Αποσαφηνίζεται πως τα αιτήματα των φιλάθλων θα εξεταστούν και θα ικανοποιηθούν ανεξάρτητα από την ημερομηνία υποβολής τους.

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων, με μέριμνα της Ε.Π.Ο.  μεταφράστηκε στα ελληνικά το περιεχόμενο της διαδικτυακής πύλης αγοράς εισιτηρίων. Για την υποβολή αίτησης αγοράς εισιτηρίων πατήστε εδώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.