Οι αναβάτες του Honda Roadtrips 2017 στο Facebook

18/07/2017 • 17:18
Honda Road Trips
  • shares
Οι τέσσερις τυχεροί αναβάτες του Honda Roadtrips 2017 θα  έχουν στα χέρια τους για 10 ημέρες, όσο διάστημα διαρκέσει το ταξίδι στη Νότια Ιταλία, τα «κλειδιά» της σελίδας της Honda moto στο Facebook. Από εκεί θα προσφέρουν στους χρήστες του δημοφιλούς μέσου τις μοναδικές εμπειρίες τους, συναρπαστικές καθημερινές ιστορίες τους αλλά και στιγμιότυπα που θα κόβουν την ανάσα.

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου, οι αναβάτες του Honda Roadtrips 2017, στο τιμόνι των ειδικά διαμορφωμένων Honda X-ADV, ξεκίνησαν από την Ελλάδα με προορισμό τη μαγευτική Νότια Ιταλία για ένα ανεπανάληπτο βιωματικό ταξίδι περιπέτειας.

Μέσα από τα μάτια των τεσσάρων ηρώων-αναβατών, οι χιλιάδες fans του Facebook από τη σελίδα της Honda, θα παρακολουθούν το ταξίδι τους και θα ζουν μαζί τους την εμπειρία των 3.200 χιλιόμετρων που θα διανύσουν συνολικά, περνώντας από 20 διαφορετικές πόλεις. 

Ιδιαίτερη στιγμή για το ταξίδι αναμένεται να αποτελέσει η οδήγηση στη μοναδική off-road και ιδιαιτέρως απαιτητική διαδρομή στο μεγαλύτερο και υψηλότερο ενεργό ηφαίστειο στην Ευρώπη, την Αίτνα, που θα συγκινήσει τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όλο το προηγούμενο διάστημα, πάνω από 11.500 αναβάτες δήλωσαν συμμετοχή στο Honda Roadtrips 2017, ενώ η τελική επιλογή των τυχερών έγινε μετά από ένα 2ήμερο Honda Adventure Camp στην πίστα του Άγιου Κοσμά. Εκεί, οι υποψήφιοι κρίθηκαν σε μια σειρά δοκιμασιών τόσο από την κριτική επιτροπή του Honda Roadtrips, όσο και από τους fans της Honda στο Facebook, μέσω ψηφοφορίας στο www.hondaroadtrips.gr 

Ακολουθήστε το ταξίδι εδώ: https://www.facebook.com/HondaMotoGreece
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/08/2019 • 08:15

Ακλόνητα φαβορί με προϋπόθεση τα γκολ, Ρόμα, Σίτι, Παρί και Σταντάρ Λιέγης

Καλές ομάδες στο επιθετικό κομμάτι καλούνται να αντιμετωπίσουν προκειμένου να νικήσουν η Ρόμα, η Μίλαν, η Μάντσεστερ Σίτι και η Σταντάρ Λιέγης. Πολύ πιο ανταγωνιστικά τα ματς στο Μόλντε της Νορβηγίας, στην Τουν της Ελβετίας και στο Τσβόλε της Ολλανδίας