Πέρασμα απο τις γέφυρες του Βελιγραδίου

25/07/2016 • 13:04
Πέρασμα απο τις γέφυρες του Βελιγραδίου
  • shares
Ξεκινήσαμε από τη Βουδαπέστη για το Βελιγράδι και το Κραγκούγιεβατς.

Μία διαδρομή πολλών χιλιομέτρων αλλά ευτυχώς εύκολων καθώς τα περισσότερα είναι σε αυτοκινητόδρομο. Για κάποιους αναβάτες ίσως ο αυτοκινητόδρομος είναι πιο κουραστικός, γι’ αυτό σχεδιάστε το πρόγραμμά σας ανάλογα με το δικό σας στιλ οδήγησης.

Η διαδρομή μέχρι το Βελιγράδι έχει πάρα πολλές γέφυρες, όμως αυτό δίνει την ευκαιρία στους αναβάτες να ανακαλύψουν την όμορφη πλευρά της πρωτεύουσας της Σερβίας. Μόλις μπήκαμε στην πρωτεύουσα συναντήσαμε σχεδόν σε όλους τους δρόμους τις γραμμές του ιστορικού τραμ της πόλης.

Ευτυχώς οι αναρτήσεις της Africa Twin έκαναν πολύ πιο ομαλό και εύκολο το πέρασμά μας γιατί η κούραση όλων των χιλιομέτρων ήταν ήδη αρκετά έντονη. Συνεχίζουμε για τις τελευταίες 2 μέρες του ταξιδιού μας!

Τip της ημέρας: Στην Σερβία δεν υπάρχει βινιέτα αλλά διόδια. Προσοχή στις μεγάλες ομάδες μιας και η πληρωμή τους θα πρέπει να γίνετε μία-μία μοτοσικλέτα κάθε φορά.


Μάθετε περισσότερα για το Honda Road Trips 
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/08/2019 • 07:36

Με έμφαση στη λεπτομέρεια τα ματς σε Φάληρο, Ζάγκρεμπ, Λιντς και Κόλντινγκ

Δύσκολο το έργο του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Κράσνονταρ,πιο παραγωγικό περιμένουμε το ματς στο Ζάγκρεμπ και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τον Ερυθρό Αστέρα. Γουέστ Μπρομ και η Λιντς έχουν προβάδισμα κόντρα σε αντιπάλους ικανούς στο σκοράρισμα