Περνώντας πάνω απο το Δούναβη

21/07/2016 • 10:32
Περνωντας πάνω απο το Δούναβη
  • shares
Πολλά όμορφα χιλιόμετρα σήμερα αλλά η μοναδική εμπειρία του να περνάς με τη μοτοσικλέτα σου πάνω από το Δούναβη και πάνω από μία από τις πιο παλιές γέφυρες του κόσμου δε συγκρίνεται με τίποτα.

Το DCT της Africa Twin μας, μας βοήθησε πολύ μέσα στην πόλη της Βουδαπέστης, καθώς η κίνηση ήταν απίστευτη και οι γρήγορες και απλές εναλλαγές σχέσεων έκαναν πιο ξεκούραστη την οδήγηση, ειδικά μετά από τόσα χιλιόμετρα στον ανοιχτό δρόμο.

Tips της ημέρας:

Φροντίστε να κάνετε στάσεις για ξεκούραση, ειδικά μετά από κουραστικές διαδρομές εντός πόλης. Λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Βουδαπέστη υπάρχει μία απίστευτα χαλαρωτική και ήρεμη λίμνη, που στις όχθες της βρίσκεται η πόλη Tata και προσφέρεται για μια στάση πριν συνεχίσετε το ταξίδι σας.
Η κίνηση μέσα στην πόλη μπορεί να σας καθυστερήσει και να σας βγάλει εκτός χρονοδιαγράμματος γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε να μπείτε σε αυτή τις ώρες αιχμής.


Μάθετε περισσότερα για το Honda Road Trips 


Γράψτε το σχόλιο σας...
23/05/2019 • 08:32

Φινάλε αγωνίας σε Ελβετία, Στουτγάρδη και Νταντί

Το κίνητρο μπορεί αν φέρει θέαμα και και γκολ στο Κρίενς και το Κιάσο της Ελβετίας ενώ στο Νταντί η Γιιυνάϊτεντ μπορεί να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας. Κάτι ανάλογο ισχύει ασφαλώς και στην αναμέτρηση της Στουτγάρδης όπουθ η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου.