Ζιντάν: «Δεν παραχωρείται ο Κριστιάνο»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ξεκαθάρισε πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, παρά τα σενάρια των τελευταίων ημερών.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ξεκαθάρισε πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, παρά τα σενάρια των τελευταίων ημερών. Ο νέος τεχνικός της «Βασίλισσας» της Ευρώπης εξέφρασε την πεποίθηση, πως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα παραμείνει στο ρόστερ των «μερένχες» και την επόμενη σεζόν. 

Αρχικά, ο Γάλλος τεχνικός δήλωσε: «Ο Κριστιάνο είναι περισσότερο από μη διαπραγματεύσιμος. Είναι η ψυχή της Μαδρίτης. Όσο βρίσκομαι εδώ, δεν θα φύγει. Αυτό είναι το σίγουρο».

Και συμπλήρωσε: «Ο Κριστιάνο θα παίξει στα άκρα και θα παίζει ό,τι και αν συμβαίνει. Θα του δώσω ορισμένες οδηγίες, αλλά οι αριθμοί του μιλάνε μόνοι τους. Το μόνο που θέλω είναι να νιώθει χαρούμενος, να νιώθει άνετα».

Τέλος, ο Ζιντάν αναφέρθηκε και στις κινήσεις που θα κάνει η ομάδα του στο μετεγγραφικό παζάρι: «Δεν σκέφτομαι και δεν θέλω πιθανές αποχωρήσεις. Ούτε μεταγραφές. Έχω ένα μεγάλο ρόστερ και είμαι ευχαριστημένος με αυτό. Ο Χάμες και ο Ίσκο είναι παίκτες σημαντικοί και προσπαθώ να τους υποστηρίξω. Οι παίκτες είναι χαρούμενοι, συγκεντρωμένοι και δουλεύουν σκληρά. Θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα και δουλεύουμε γι’ αυτό στην προπόνηση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.