Νιμανί: «Μεγάλη νίκη για το ηθικό μας»

Σημαντική ήταν η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού για το ηθικό και την ψυχολογία των παικτών, τόνισε ο Φρεντερίκ Νιμανί.

Σημαντική ήταν η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού για το ηθικό και την ψυχολογία των παικτών, τόνισε ο Φρεντερίκ Νιμανί. Ο επιθετικός του «Δικέφαλου» του Βορρά τόνισε πως η συνέχεια της ομάδας του θα είναι καλύτερη. Ο Νιμανί μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Είναι πολύ σημαντική για ψυχολογικούς λόγους που θα κάνει πολύ καλό στο ηθικό της ομάδας ενόψει της συνέχεις. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ με την οποία είμαστε κοντά βαθμολογικά ότι είχε ηττηθεί από τον Αρη, οπότε με τη νίκη αυτή μπορούσαμε να εδραιωθούμε ακόμη περισσότερο στην 3η θέση. Αποτέλεσμα το οποίο θα μας δώσει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην συνέχεια».

Για τα όσα συνάντησε στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα: «Πραγματικά είμαι εντυπωσιασμένος από τα όσα συνάντησα στην Ελάδα και ειδικά στον ΠΑΟΚ. Είμαστε μια ομάδα με ποιότητα και σημαντικό κίνητρο για διάκριση»

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Είναι κάτι το εκπληκτικό. Εχω παίξει σε πολλά πρωταθλήματα και ομάδες, αλλά αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί. Η στήριξη των οπαδών μας δίνει έξτρα κίνητρο για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Το προηγούμενο διάστημα στην Μονακό είχα μικρή συμμετοχή και μου έλειπε ο ρυθμός. Θα πρέπει να παλέψω σκληρά για να βρω και πάλι τη φόρμα μου, ωστόσο όπως και να είμαι θα πρέπει να παλέψω για να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο τον ΠΑΟΚ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.