Σέντρα στο Μάλεμε

Η ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του πρωτοπόρου Πλατανιά με την αξιόλογη και υπολογίσιμη Καλλονή θα ανοίξει την Παρασκευή (17.00) την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ.

Η ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του πρωτοπόρου Πλατανιά με την αξιόλογη και υπολογίσιμη Καλλονή θα ανοίξει την Παρασκευή (17.00) την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ.
Οι Κρητικοί δηλώνουν πανέτοιμοι για τη συνάντηση και το θετικό για τον τεχνικό Τίμο Καβακά είναι ότι η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Πάντως, εκτός έμειναν οι Παπαζούδης, Δρακάκης, Γκολέμης.
Μετά την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης, ο Καβακάς ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Τζανής, Ραπτάκης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Μαραγκός, Δημήτρης, Μανουσάκης, Δέντσας, Τσοντάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Γκονζάλες, Πάγκαλος, Δράμι, Μαραγκουδάκης, Χαϊκάλης, Ναζλίδης.
Από την πλευρά της, στην Κρήτη βρίσκεται από το πρωί η Καλλονή, με την ομάδα της Λέσβου να στοχεύει στο «διπλό». Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός Λουτσιάνο ντε Σόουζα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τζιωρτζιόπουλο, Μανούσο και Τραορέ.
Η 18άδα, την οποία συνοδεύουν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Μιχαλάκης, ο αντιπρόεδρος, Κώστας Παπαδόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής, Προκόπης Καρτάλης, και ο γενικός αρχηγός, Μιχάλης Καραβασίλης, απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Σουλογάνης, Καρακώστας, Μαρσέλο, Ντος Σάντος, Λεοζίνιο, Ζουρούδης, Μάππας, Σαμπάνης, Μήτσης, Γάλας, Κριπιντήρης, Βλαστέλλης, Προβατίδης, Χατζόπουλος, Χωριανόπουλος, Ταραχούλσκι, Σιλιγαρδάκης, Μανουσάκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.