Φαν Ντάικ: «Όλα για τη νίκη»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη συμμετοχή στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ούτε και την επιθυμία του να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη συμμετοχή στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ούτε και την επιθυμία του να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ο Ολλανδός αμυντικός απόλυτα ικανοποιημένος στη Λίβρπουλ και έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για τη νίκη στο μεγάλο ματς με τη Ρεάλ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δε χρειαζόμαστε κίνητρο για αύριο. Είναι φανταστικό να παίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι, υπάρχουν πολλοί μεγάλοι παίκτες που δεν μπορούν να το κάνουν. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Από την πρώτη μέρα όλος ο κόσμος στον σύλλογομε βοήθησε πάρα πολύ. Η Λίβερπουλ είναι η ομάδα μου, το ‘Άνφιλντ’ είναι το σπίτι μου και μου αρέσει πολύ να παίζω εδώ. Τώρα θέλουμε να νικήσουμε στον τελικό.

Στη Λίβερπουλ αξίζει πάντα να βρίσκεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, ελπίζουμε να μας πάει καλά ο τελικός. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για κάθε έναν από εμάς. Ολοι περιμένουμε το παιχνίδι, μακάρι να πάρουμε τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.