Γεμάτη σεζόν με ρεκόρ καριέρας στην επίθεση

O Iσίδωρος Πρίντεζης «ακτινογραφεί» τον Τζιοβανί Σιο. Από την Ακτή Ελεφαντοστού, με γαλλικό διαβατήριο, 29 ετών. Καθιερώθηκε στη φινετσάτη και επιθετική Ρεν (2015-2017), έλαμψε την τελευταία σεζόν στο γαλλικό νότο και τη σκληροτράχηλη Μονπελιέ του Ντερ Ζακαριάν, με εξαιρετικά ματς απέναντι στο big-four.

Τζιοβανί Σιο. Από την Ακτή Ελεφαντοστού, με γαλλικό διαβατήριο, 29 ετών. Καθιερώθηκε στη φινετσάτη και επιθετική Ρεν (2015-2017), έλαμψε την τελευταία σεζόν στο γαλλικό νότο και τη σκληροτράχηλη Μονπελιέ του Ντερ Ζακαριάν, με εξαιρετικά ματς απέναντι στο big-four. 

Επιθετικός, ο οποίος βρίσκεται στα υπόψιν του Ολυμπιακού, για να παίξει με ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ουσιαστικά είναι περισσότερο παίκτης περιοχής με ταχύτητα που του επιτρέπει να φεύγει πολλές φορές στα πλάγια για διαγώνιες κινήσεις και συνεργασίες με τα χαφ (στη Μονπελιέ το έκανε με Σκιρί και Λαν, στη Ρεν αγωνίστηκε κυρίως φορ), αλλά και τον εξτρέμ Μπενζά με τον οποίο άλλαζε πολλές φορές θέση, δίνοντας λύσεις στον Ντερ Ζακαριάν.

Εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της 10ης Μονπελιέ (και για ένα φεγγάρι και υποψήφιας Ευρωπαίας) και μάλιστα με ρεκόρ καριέρας στα γκολ (10) σε 4-3-3 με Νινγκά και Μπενζά στην επίθεση και αξιόπιστες αλλαγές στην επίθεση τους Ικονέ και Καμαρά.

Γεμάτες σε συμμετοχές σεζόν την τελευταία τριετία, 34 ματς με Ρεν και το 2016 και το 2017, 33 με τη Μονπελιέ την τελευταία σεζόν στη Γαλλία (10 γκολ σε 33 ματς, πρώτος σκόρερ της ομάδας, 3 ασίστ, 5 κίτρινες, 1 κόκκινη).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.