Καταθέτει άμεσα έφεση η ΑΕΚ

Η διοίκηση της ΑΕΚ θα καταθέσει άμεσα έφεση στην απόφαση για την τιμωρία, που επιβλήθηκε στους «κιτρινόμαυρους» για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Η διοίκηση της ΑΕΚ θα καταθέσει άμεσα έφεση στην απόφαση για την τιμωρία, που επιβλήθηκε στους «κιτρινόμαυρους» για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Η Ένωση τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών, δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 112.750 ευρώ, για τα επεισόδια που είχαν γίνει στο Περιστέρι.

Οι «κιτρινόμαυροι» υποστηρίζουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, που δε γίνεται να τιμωρηθούν για ένα ματς, που ξεκίνησε και τελείωσε κανονικά και πως δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ των όσων έγιναν στο Περιστέρι και των όσων είχαν γίνει στο ντέρμπι των «αιωνίων» στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ είναι εμφανώς προβληματισμένοι και εκνευρισμένοι με την τιμωρία, η οποία φέρνει την Ένωση στους 51 βαθμούς, όσους έχει και ο Παναθηναϊκός. Επίσης, αναγκάζει την ΑΕΚ να δώσει το πρώτο της εντός έδρας ματς για τα play off του πρωταθλήματος, χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Επίσης, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει και τον Πανιώνιο χωρίς την παρουσία φιλάθλων στο ΟΑΚΑ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.