Το manga του “Fairy Tail” ίσως επανέλθει σύντομα

Στις 25 Ιουλίου του 2018.Ο Hiro Mashima, δημιουργός του manga "Fairy Tail" έχει ακόμα μερικές...

Στις 25 Ιουλίου του 2018.

Ο Hiro Mashima, δημιουργός του manga “Fairy Tail” έχει ακόμα μερικές περιπέτειες του “Salamander” για να δείξει στο κοινό. Ένα νέο κεφάλαιο sequel του manga πιθανολογείται πως έρχεται στις 25 Ιουλίου.

Το νέο μετέφερε το comicbook από το Twitter. Ένα δημοσίευμα που περιείχε το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους Weekly Shonen Mangazine, ή έτσι υποστηρίζει τουλάχιστον, ξεσήκωσε το κοινό του “Fairy Tail” και έδωσε ελπίδες για τη συνέχεια της σειράς.

Σύμφωνα και με τη λεζάντα, το sequel του “Fairy Tail” θα παρουσιαστεί στο 34ο τεύχος Weekly Shonen Magazine, στις 25 Ιουλίου του 2018. Το νέο ακούγεται εξαιρετικό, αφού το manga έκλεισε μετά από 63 τόμους στις 26 Ιουλίου του 2017 και το anime θα κάνει την πρεμιέρα της τελευταίας του σεζόν το φθινόπωρο. Ο ίδιος ο δημιουργός του, Hiro Mashima, ασχολείται πλέον με τη νέα του σειρά, “Eden’s Zero”, της οποίας το πρώτο τεύχος κυκλοφόρησε στις 26 Ιουνίου και σε 5 γλώσσες.

Από το “Fairy Tail” οι φαν μπορούν να περιμένουν δύο spin-off, τα “Fairy Tail: Happy’s Grand Adventure” και “Fairy Tail: City Hero”, τα οποία βρίσκονται ακόμα σε προπαρασκευαστικό στάδιο αλλά, αρκούν για να κρατήσουν το κοινό σε αγωνία.

Δυστυχώς, ο εκδοτικός οίκος Kodansha Comics που συνεργάζεται με τον Mashima δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του πιθανού sequel του manga. Την ίδια σιωπηλή στάση έχει διατηρήσει και ο Mashima.

“Fairy Tail” είναι ο τίτλος του επιτυχημένου, παραμυθένιου manga που δημιούργησε το Hiro Mashima του. Η σειρά κυκλοφορούσε στο Weekly Shonen Magazine από το 2006 και, συγκεντρώθηκε σε 63 συνολικά τόμους. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Natsu Dragneel, γνωστός και ως “Salamander”, αναζητά τον θρυλικό Enryūō δράκο (Βασιλικό Δράκο της Φωτιάς) Igneel, στο βασίλειο του Fiore. Η σειρά χαρακτηρίζεται από πολύ μαγεία και ανεξάντλητη περιπέτεια.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.