The Big Sick: Η ρομαντική κομεντί του Kumail Nanjiani έρχεται στην Nova

Μια... άβολα αληθινή ιστορία.Η ταινία "Έρωτας μετ’ εμποδίων" (The Big Sick), που βασίζεται στην...

Μια… άβολα αληθινή ιστορία.

Η ταινία “Έρωτας μετ’ εμποδίων” (The Big Sick), που βασίζεται στην αληθινή ερωτική ιστορία του σεναριογράφου και πρωταγωνιστή Kumail Nanjiani με τη σύζυγο του και συν-σεναριογράφο Emily Gordon, κάνει πρεμιέρα σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά, την Τρίτη 17 Ιουλίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD.

Η υπόθεση της ταινίας περιστρέφεται γύρω από τη σύντομη ερωτική περιπέτεια ενός Πακιστανού κωμικού και μιας Αμερικανίδας φοιτήτριας η οποία εξελίσσεται απρόσμενα, αναγκάζοντάς τους να βρουν τρόπο να γεφυρώσουν το πολιτισμικό χάσμα που τους χωρίζει.

Το “Έρωτας μετ’ εμποδίων” χαρακτηρίστηκε ως μία από τις καλύτερες ταινίες του 2017, ενώ αποτελεί και την πιο επιτυχημένη εισπρακτικά ανεξάρτητη παραγωγή για το ίδιο έτος. Ο τηλεοπτικός, κυρίως, σκηνοθέτης Michael Showalter, παρέα με το συγγραφικό δίδυμο Kumail Nanjani-Emily Gordon, συνθέτουν αυτήν την καλοκαιρινή ρομαντική κωμωδία, που φιλοδοξεί να κάνει το βήμα παραπάνω, σε ένα είδος που πολύ συχνά αδικείται κάτω από ένα πέπλο χοντροκομμένης χυδαίας φάρσας και ανούσιου χιούμορ.

Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους: Holly Hunter, Ray Romano, Zoe Kazan και Kumail Nanjiani, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Michael Showalter. Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου.


Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.