Μέγιερι: «Οι πιθανότητες στο 50-50»

Ο Μπάλας Μέγιερι μίλησε στον ουγγρικό Τύπο για τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ με την Βίντι, δίνοντας στις δύο ομάδες 50% πιθανότητα πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μπάλας Μέγιερι μίλησε στον ουγγρικό Τύπο για τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ με την Βίντι, δίνοντας στις δύο ομάδες 50% πιθανότητα πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ουγγρική ομάδα είναι το τελευταίο εμπόδιο της Ένωσης πριν το «σεντόνι» και ο Μαγυάρος τερματοφύλακας του Ατρόμητου μίλησε με καλά λόγια για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, την οποία αντιμετώπισε και πρόσφατα σε φιλικό.

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να συγχαρώ την Βίντι για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της, οι φίλοι του ουγγρικού ποδοσφαίρου μπορούν να είναι υπερήφανοι για όσα έχει κάνει. Η κατάστασή της είναι παρόμοια με αυτή της ΑΕΚ, πρώτος στόχος ήταν να σιγουρέψει την συμμετοχή σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και μέχρι τώρα οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ένα όνειρο. Η ΑΕΚ έχει κάνει καλή δουλειά μετά την χρεοκοπία της και χτίζεται χρόνο με τον χρόνο. Τώρα είναι μόλις ένα βήμα από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Έλληνες τιμούν την ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς και την θεωρούν άξια σεβασμού για τις εμφανίσεις της στα προκριματικά», τόνισε αρχικά ο Μέγιερι και πρόσθεσε για την ΑΕΚ:

«Ο κορμός της ΑΕΚ ακόμα χτίζεται, έχει πάρει παίκτες τον τελευταίο καιρό για τους οποίους δεν έχω ακόμα πληροφορίες. Σίγουρα έχουν πολύ καλούς παίκτες που έχουν δώσει μεγάλες μάχες αλλά και φανατικούς οπαδούς, με την Σέλτικ είχε 40.000 κόσμο στις εξέδρες, πολύ καλή ατμόσφαιρα. Στο φιλικό μεταξύ μας η ΑΕΚ με εντυπωσίασε με την ταχύτητα και τους συνδυασμούς της. Ο αγαπημένος της εξέδρας είναι ο Κροάτης επιθετικός Μάρκο Λιβάια, που για μένα είναι ο καλύτερος να τον παρακολουθείς. Όλες οι κινήσεις του μπροστά στην εστία είναι επικίνδυνες και οι συμπαίκτες του συνεχώς τον ψάχνουν, σκόραρε και εναντίον της Σέλτικ, αλλά προσπαθεί να ξεκινά τις προσπάθειές του και έξω από την περιοχή. Γυρνάει αρκετές φορές πίσω, είναι ένας πολυσύνθετος παίκτης. Η ΑΕΚ παίζει πολύ ομαδικά και έχει πλήρη επιθετική γραμμή».

Τέλος, για τις πιθανότητες πρόκρισης ο Μέγιερι τόνισε:

«Η Βίντι απέδειξε απέναντι στην Λουντογκόρετς και την Μάλμε ότι μπορεί να τα καταφέρει, οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50. Είναι μειονέκτημα το γεγονός ότι το πρώτο ματς γίνεται στην έδρα της Βίντι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.