H Marvel αποκαλύπτει την κρυφή σύνδεση ανάμεσα σε Wolverine και Venom

O Wolverine και ο Venom είναι παλιοί γνώριμοι.Αυτή την εβδομάδα η Marvel αποκάλυψε ότι οι...

O Wolverine και ο Venom είναι παλιοί γνώριμοι.

Αυτή την εβδομάδα η Marvel αποκάλυψε ότι οι Wolverine και Venom έχουν ένα κοινό παρελθόν που εκτείνεται πολύ βαθύτερα από ότι είχαμε συνειδητοποιήσει.

Προειδοποίηση: Ακολουθούν spoilers για το Web of Venom: Ve’Nam#1!


STL090119

To “Web of Venom: Ve’Nam” είναι μια spinoff αφήγηση της επί του παρόντος σε κυκλοφορία Venom κόμικ σειράς. Πρόκειται για μια αφήγηση που εξερευνά βαθύτερα τη μυθολογία του Venom που πρόσφατα ήρθε στο προσκήνιο. Πρόσφατα ο Eddie Brock έμαθε ότι το symbiote του δεν ήταν το πρώτο που έφτασε στη γη. Ο αμερικανικός στρατός δημιούργησε μια ολόκληρη ομάδα από υπέρ-στρατιώτες κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ. Σε αυτό το τεύχος μπορούμε να δούμε τι απέγιναν.

Μια από τις μεγάλες αποκαλύψεις του “Ve’Nam#1” είναι το ότι υπεύθυνος για τη δημιουργία αυτής της υπερ-ομάδας ήταν ο Nick Fury. Ο Fury και η ομάδα του ανακάλυψαν τον Grendel (έναν γιγαντιαίο συμβιωτικό δράκο) παγωμένο στα βουνά της Βόρειας Ευρώπης και χρησιμοποίησαν δείγματα από το τέρας για να δημιουργήσουν τους υβριδικούς στρατιώτες.

Art by Juanan Ramirez. (Marvel Comics)
Καλλιτεχνική επιμέλεια από Juanan Ramirez. (Marvel Comics)

Φυσικά δεν πέρασε πολύς χρόνος μέχρι οι υπερστρατιώτες να έχουν κυριευθεί από τα symbiotes και να χαθούν στο Vietnam. Προκειμένου να τους επαναφέρουν, ο Fury απευθύνεται στον Wolverine και ζητά τη βοήθειά του.

Με το που οι Fury και Logan μπαίνουν στη ζούγκλα συναντάνε τον Rex Strickland το μόνο μέρος της διμοιρίας που δεν έχει κυριευθεί από το symbiote (και ο άντρας που πρόσφατα δάνεισε τη βοήθειά του στον Eddie Brock). Οι Logan και Rex μαθαίνουν κάποιες δυσάρεστες λεπτομέρειες για την επιχείρηση του Fury συμπεριλαμβανομένου και του ότι τα symbiotes αποσχίστηκαν επειδή μπορούν ακόμη να νιώσουν τον πόνο που προκαλούν οι επιστήμονες του SHIELD στον Grendel.

O Wolverine συνδέθηκε για λίγο με ένα από τα symbiotes κατά τη διάρκεια μιας μάχης, κάτι που τυπικά σημαίνει ότι έγινε Venom δεκαετίες πριν τους Eddie Brock και Peter Parker.

Art by Juanan Ramirez. (Marvel Comics)
Καλλιτεχνική επιμέλεια απο Juanan Ramirez. (Marvel Comics)

Εν τέλει αποκαλύφθηκε ότι ο Fury ήταν ένας σωσίας LMD και πυροδότησε το σώμα του από απόσταση προσκειμένου να καταστρέψει τα symbiotes. Ευτυχώς τόσο ο Rex όσο και ο Logan επιβίωσαν. Στο τεύχος παρακολουθούμε τον πραγματικό Fury να ανακρίνει τον Rex και να του αναθέτει την αποστολή να βρει τους πρώην συνεργάτες του προετοιμάζοντας τη σκηνή για τα μετέπειτα γεγονότα.

IMG_0464
Καλλιτεχνική επιμέλεια Juanan Ramirez. (Marvel Comics)

Δεν είναι μια αποστολή που θα έχει χαρούμενο τέλος, καθώς όπως μάθαμε την εβδομάδα που μας πέρασε στο “Venom#5, ο Rex πέθανε κάποιο καιρό αργότερα με το symbiote να υιοθετεί τη μορφή του και να υποκρίνεται ότι είναι άνθρωπος ως φόρος τιμής στον εκλιπώντα ξενιστή του.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.