«Τα “παράθυρα” δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψουμε νέους παίκτες»

Ως μία καλή ευκαιρία να συστηθούν στο κοινό νέοι ταλαντούχοι παίκτες χαρακτήρισε τα “παράθυρα” του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Νικολά Μπατούμ.

Ως μία καλή ευκαιρία να συστηθούν στο κοινό νέοι ταλαντούχοι παίκτες χαρακτήρισε τα “παράθυρα” του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Νικολά Μπατούμ.

Ο Γάλλος φόργουορντ αποθέωσε τους συμπαίκτες του και έδωσε το σύνθημα πρόκρισης στα τελικά της διοργάνωσης.

«Ξέρω ότι χρειαζόμαστε μία νίκη ακόμα για να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εμπιστεύομαι πολύ αυτά τα παιδιά και έχουν αποδείξει ότι άξια φοράνε τη φανέλα της Εθνικής ομάδας. Δικαιούνται να είναι στην Εθνική ομάδα και κάποιοι από αυτούς οπωσδήποτε θα είναι στο τελικό ρόστερ της Κίνας. Ο Βενσάν Κολέ θα έχει σίγουρα πολύ δύσκολο έργο για να επιλέξει τη δωδεκάδα για την Κίνα. Αυτό όμως είναι δικό του πρόβλημα. Αυτό ήταν ένα πολύ καλό παράθυρο για εμάς», δήλωσε αρχικά ο Νικολά Μπατούμ.

Σχετικά με την «εκτόξευση» των νέων παικτών που μπήκαν στην εθνική, όπως ο Πολ Λακόμπ και ο Ματίας Λεζόρ, ο Μπατούμ σχολίασε: «Εστω κι αν υπήρξαν αρκετές κριτικές και παρότι το σύστημα των Παραθύρων είναι λίγο παράξενο, μας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε νέους παίκτες, που δε θα μπορούσαν να βρεθούν στο επίκεντρο με το προηγούμενο σύστημα. Ο Λακόμπ έχει ασφαλώς γίνει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την ομάδα μας πια. Δε θα πω σε μόνιμη βάση, αλλά σχεδόν. Ετσι, ναι, το σύστημα των Παραθύρων έχει μία λειτουργία».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.