Μάθαμε το περιεχόμενο του νέου DLC του XCOM 2

Ιστορικά ανάμεσα στα XCOM: Enemy Unknown and XCOM 2.Η 2K Games και η Firaxis ανακοίνωσαν πως το...

Ιστορικά ανάμεσα στα XCOM: Enemy Unknown and XCOM 2.

Η 2K Games και η Firaxis ανακοίνωσαν πως το XCOM 2: War of the Chosen – Tactical Legacy Pack θα διατεθεί στις 9 Οκτωβρίου και θα φέρει νέα ιστορία, game modes, χάρτες και άλλα.

Το Tactical Legacy Pack θα λέει μια νέα ιστορία που γεφυρώνει το κενό ανάμεσα στα XCOM: Enemy Unknown και XCOM 2. Επιπροσθέτως, το τελευταίο DLC θα περιέχει νέα modes, χάρτες, όπλα, πανοπλίες και φωτογραφικές επιλογές που “τιμούν την κληρονομιά των XCOM”.

 

Ένα από τα νέα modes είναι το Legacy Ops, που επιτρέπει στον παίκτη να “δίνει εντολές σε μια ομάδα στρατιωτών μέσα σε μια σειρά αλυσιδωτών τακτικών αποστολών”. Αυτές περιέχουν:

  • Central’s Archives – Ο Central Officer Bradford και άλλα μέλη του XCOM εξιστορούν τις αποστολές που οδήγησαν στην ανάπτυξη της αντίστασης μεταξύ των δύο τίτλων.
  • Blast from the Past – Μετά την πτώση του XCOM HQ, ο Central Officer Bradford ξεκινά το ταξίδι του να χτίσει την αντίσταση επιστρέφοντας εκεί που όλα ξεκίνησαν.
  • It Came from the Sea – Η μετάδοση ενός ραδιοφωνικού DJ φτάνει σε κοινό που δεν έπρεπε. Το Central πρέπει να σώσει τον DJ από μια ορδή πεινασμένων ακροατών.
  • Avenger Assemble – Παρατασσόμαστε με τη Lily Shen ενώ δουλεύει για να μεταφέρει τον Avenger σε νέο σπίτι για αναπτυσσόμενες δυνάμεις των αναζωογονημένων XCOM.
  • The Lazarus Project –Η ADVENT απαγάγει μέλη της αντίστασης, και το Central πρέπει να σώσει μερικούς από τους γνωστότερους XCOM.
  • Resistance Archives – Μάχη με εχθρικές δυνάμεις σε τακτικές αποστολές με αυξανόμενη δυσκολία.
  • Skirmish Mode – Φτιάξε και παίξε αποστολές χρησιμοποιώντας τον editor που επιτρέπει διάφορες επιλογές (χάρτης, loadouts, σκοπό, εχθρούς και άλλα.)
  • Offline Challenge Mode – Παίξε και τα 100+ War of the Chosen challenges όσο συχνά θες.

Οι 28 νέοι χάρτες, που περιλαμβάνουν remastered χάρτες και σκηνές από τα XCOM: Enemy Unknown και Enemy Within θα υπάρχουν στο Central’s Archive.

Μόλις ολοκληρωθούν αυτά, ξεκλειδώνουν “αναπλασμένες εκδόσεις των συμβατικών, laser και plasma όπλων, όπως και των Keclar, Carapace και Titan armor από το Enemy Unknown, για χρήση στο βασικό single player campaign.

Πέρα από τις νέες προσθήκες, οι παίκτες θα μπορούν επίσης να επιλέξουν soundtrack από το νέο soundtrack selector, το οποίο θα περιέχει και νέα μουσική εμπνευσμένη από το X-COM: UFO Defence.

Το XCOM 2: War of the Chosen – Tactical Legacy Pack θα είναι διαθέσιμο για PC δωρεάν για όσους έχουν το XCOM 2: War of the Chosen ή όσους το αποκτήσουν μέχρι 3 Δεκεμβρίου στις 19:59.

Από εκεί και έπειτα το Tactical Legacy Pack θα κοστίζει €7.99.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


Ο Πάνος είναι συντάκτης του IGN Greece, ζυθοποιός και φανατικός της λογοτεχνίας τρόμου. Βρείτε τον στο Facebook ή στην τοπική σας pub.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.