Απόλυτη Ντόρτμουντ, “βουλιάζει” η Μονακό

Το 2/2 στον πρώτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Ντόρτμουντ, που με 3-0 ξεπέρασε το εμπόδιο της απογοητευτικής Μονακό.

Το 2/2 στον πρώτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Ντόρτμουντ, που με 3-0 ξεπέρασε το εμπόδιο της απογοητευτικής Μονακό. 

Μετά από ένα “στείρο” πρώτο ημίχρονο, οι Βεστφαλοί βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα χάρη σε υπέροχη κάθετη του Σάντσο και πλασέ του Λάρσεν από κοντά, για το 1-0 στο 51′. 

Το πέναλτι που κέρδισε ο Ρόις από τον Γκλικ, δεν στοίχισε στην ομάδα του Ζαρντίμ, αφού ο Πάκο Αλκάθερ σημάδεψε την κάτω πλευρά του οριζοντίου δοκαριού της εστίας του Μπενάλιο, με το 1-0 να παραμένει.

Τα πάντα τέλειωσαν τρία λεπτά αργότερα, με τον Ισπανό επιθετικό να παίρνει το “αίμα” του πίσω, τριπλάροντας και τον Μπενάλιο για να κάνει το 2-0.

Το “κερασάκι” στην “τούρτα”, έβαλε ο Μάρκο Ρόις, που μετά τη σέντρα του Λάρσεν, σούταρε από δεξιά μέσα στην περιοχή, γράφοντας το τελικό σκορ. 

Η Μπορούσια ανέβηκε έτσι στους 6 πόντους μετά τη νίκη της μέσα στο Μπριζ στην πρώτη αγωνιστική, μοιράζεται την κορυφή με την Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία θα παίξει διπλά παιχνίδια. Πρώτο εξ αυτών, στη Γερμανία.

Στο απόλυτο μηδέν η ομάδα του Πριγκηπάτου, που έχει ξεκινήσει εφιαλτικά τη χρονιά, τόσο σε Ευρώπη, όσο -κυρίως- και σε Γαλλία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.