The Gifted: Η μάχη μεταξύ μεταλλαγμένων συνεχίζεται στο FOX

Διάλεξε πλευρά. Ζήσε τη μάχη.Από την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα, στις 21.50, το FOX μας...

Διάλεξε πλευρά. Ζήσε τη μάχη.

Από την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα, στις 21.50, το FOX μας ταξιδεύει και πάλι στο σύμπαν των θρυλικών μεταλλαγμένων X-Men της Marvel, με το 2ο κύκλο της σειράς “The Gifted”, μια συμπαραγωγή των 20th Century Fox και Marvel Television.

Στο τέλος του 1ου κύκλου, το αρχηγείο των μεταλλαγμένων καταστράφηκε ολοκληρωτικά. Καθώς η κατάσταση είχε οδηγηθεί σε κρίσιμο σημείο, οι μεταλλαγμένοι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Παράλληλα, η Sentinel Services συνέχισε την καταδίωξη των μεταλλαγμένων, παρά το γεγονός ότι αποδυναμώθηκε από την καταστροφή του Hound Program και την απομάκρυνση του πράκτορα Jace Turner (Coby Bell).

Έξι μήνες μετά, ο 2ος κύκλος βρίσκει τους Mutant Underground στα νέα τους αρχηγεία στην Ουάσινγκτον. Οι διαφορετικές προσεγγίσεις του αγώνα τους για τα δικαιώματα των μεταλλαγμένων δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση, με αποτέλεσμα το όνειρο της ειρηνικής συνύπαρξης μεταξύ μεταλλαγμένων και ανθρώπων, όπως το οραματίζονταν οι X-Men, να φαίνεται άπιαστο.

Παράλληλα, η Reeva Payge (Grace Byers), η ισχυρή αλλά αδίστακτη αρχηγός του Inner Circle, που μπορεί να προκαλέσει υπερηχητικές εκρήξεις που μπερδεύουν το μυαλό, «καθαρίζει» από την ομάδα της εκείνους που διαφωνούν μαζί της. Την εμφάνισή της στο νέο κύκλο επεισοδίων, κάνει και μια μυστικοπαθής ομάδα μεταλλαγμένων που ζει και δρα υπόγεια, η γνωστή στους φαν των Marvel Comics ως Morlocks.


Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova, Vodafone TV και WIND VISION. Δ.Τ.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.