Ματσάρα στο Μόναχο, αδικείται ο Άγιαξ

Σε συναρπαστικό παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μόναχο, Μπάγερν και Άγιαξ πήραν από έναν βαθμό μένοντας στο 1-1 με γκολ των Χούμελς και Μαζραουί. Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 4ο μόλις λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Ριμπερί πήρε την κεφαλιά ο ανενόχλητος στην καρδιά της περιοχής Χούμελς, ανοίγοντας το σκορ και σκοράροντας για 4η φορά στην καριέρα του στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά χωρίς όμως άλλες ευκαιρίες στο πρώτο εικοσάλεπτο και δέχθηκαν την ισοφάριση στο 22’. Η άμυνά τους ήταν ανοργάνωτη, ο Μαζραουί ήταν ο τελικός αποδέκτης και με σουτ νίκησε τον Νόϊερ ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Ένα καλό σουτ του Μαρτίνεθ με τη μπάλα να καταλήγει άουτ για τη Μπάγερν και ακόμη ένα για τους Ολλανδούς από τον Ζίγιεκ με επέμβαση του Γερμανού τερματοφύλακα ήταν ότι καλό έγινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 47’ ο Τάντιτς από το ύψος της μικρής περιοχής και δύο λεπτά αργότερα από δική του πάσα ο Ταλιαφίκο, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να βάλουν μπροστά στο σκορ την ομάδα από την Ολλανδία.
Στο 66’ με πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή, ο Τιάγκο Αλκάνταρα είχε ουσιαστικά την πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 72’ ο Φαν Ντε Μπεεκ για τον Άγιαξ και πέντε λεπτά αργότερα ο Χάμες για τη Μπάγερν έχασαν σημαντικότατες ευκαιρίες εκτελώντας από το ύψος της μικρής περιοχής άουτ.
Η σπουδαιότερη στιγμή για τον Άγιαξ μετά το γκολ ήρθε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Σένε εκτέλεσε φάουλ, ο Νόϊερ βρήκε τη μπάλα που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι!!! 

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε ανάλογα γρήγορο ρυθμό με αυτόν του πρώτου. Ο Άγιαξ ήταν πιο επικίνδυνος από τους γηπεδούχους κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση στο Μόναχο. Μετά το ισόπαλο 1-1 έχουν συγκομιδή 4ων βαθμών μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Νόϊερ, Χούμελς (90+4 Σούλε), Τιάγκο Αλκάνταρα, Ριμπερί (74’ Γκνάμπρι), Μαρτίνεθ, Λεβαντόφσκι, Ρόμπεν (62’ Χάμες), Μπόατενγκ, Μίλερ, Αλάμπα, Κίμιχ.

Άγιαξ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ονάνα, Ντε Λιχτ, Βέμπερ, Φαν Ντε Μπεεκ, (75’ Ντε Μπικ) Νέρες (85’ Ντόλμπεργκ), Τάντιτς, Μαζραουί, Μπλιντ, Σένε, Ζίγιεκ, Ταλιαφίκο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.