Ντόρσεϊ: Να φτάσουμε στην Κωνσταντινούπολη

Στα... χνάρια του Γιώργου Πρίντεζη κινήθηκε και ο Τζόι Ντόρσεϊ. Ο Αμερικανός τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να βρεθεί στην... Πόλη και «προσπερνώντας» τη Σιένα να παίξει στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα.

 Στα… χνάρια του Γιώργου Πρίντεζη κινήθηκε και ο Τζόι Ντόρσεϊ. Ο Αμερικανός τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να βρεθεί στην… Πόλη και «προσπερνώντας» τη Σιένα να παίξει στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα.

«Γνωρίζω πολύ καλά τον Άντερσεν από την θητεία μας στο Χιούστον. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και πιστεύω να τα καταφέρουμε. Ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στο Φάιναλ Φορ… αρκεί να τηρήσουμε τους κανόνες του προπονητή μας. Σιγά σιγά βρίσκουμε τον ρυθμό μας και ο Λο βρίσκει ρυθμό και βοηθάει», ήταν τα λόγια του Αμερικανού σέντερ για τη σειρά των αναμετρήσεων με την «παρέα» των ΜακΚάλεμπ – Ζήση.

Όσον αφορά στην αποψινή επιτυχία της ομάδας, ο Ντόρσεϊ εξήγησε ότι «ήμασταν πολύ ομαδικοί στην άμυνα σήμερα. Καταφέραμε να αντιμετωπίσομε την Γαλατά και τα τρίποντά της, κάτι που αρχικά μας δημιούργησε πρόβλημα. Η ζώνη μας ρίχνει τον ρυθμό, γινόμαστε πιο αργοί και αυτό έχει αντίκτυπο. Ο προπονητής μας όμως βρήκε την λύση μέσα από το transition game και έτσι το αντιμετωπίσαμε».

Ο ίδιος κάνει πολύ καλή δουλειά μέσα στο παρκέ, έχοντας κατανοήσει τι ζητά από αυτόν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. «Όταν ήρθα ο κόουτς μου είπε ότι πρέπει να μάθω να αντιμετωπίζω τα πικ εν ρολ, πιστεύω ότι το κάνω καλά, το κάνω σαν γκαρντ και από αυτή την πλευρά μου έχω βοηθήσω την ομάδα», δήλωσε ο άσος του Ολυμπιακού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.