Μια θέση ανοιχτή εν όψει Περιστερίου

Μόνο ένα ερωτηματικό φαίνεται να έχει ο Αντρέα Στραματσιόνι, σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην εκτός έδρας ρεβάνς των προημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Μόνο ένα ερωτηματικό φαίνεται να έχει ο Αντρέα Στραματσιόνι, σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην εκτός έδρας ρεβάνς των προημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να ολοκληρώσει την Τρίτη, την προετοιμασία της ομάδας του για τον αγώνα της Τετάρτης, εκεί που οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρόκριση, παρά το 0-0 του πρώτου αγώνα στο «Απόστολος Νικολαΐδης». 

Ο προπονητής των «πράσινων» φέρεται να έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα, που θα παρατάξει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έχοντας μόνο ένα ερωτηματικό. Συγκεκριμένα, ο Στραματσιόνι προβληματίζεται για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Λαγό στο βασικό σχήμα ή τον Λουντ. Οι υπόλοιποι «πράσινοι» αναμένεται να είναι ο Στιλ στην εστία και οι Ταυλαρίδη και Μολέδο στο κέντρο της άμυνας.

Οι Μέστο και Πράνιτς θα είναι οι δυο μπακ, με τους Αμπέντ και Εσιέν να είναι οι δυο από τους τρεις παίκτες της μεσαίας γραμμής. Στην επίθεση αναμένεται να αγωνιστούν οι Βιγιαφάνες, Καλτσάς και Μπεργκ. Ο Στραματσιόνι δε θα έχει στη διάθεσή του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στον τιμωρημένο Ζέκα, καθώς επίσης και στους τραυματίες παίκτες της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.