Ασένσιο: «Μια ακόμα αξέχαστη νύχτα»

Ο Μάρκος Ασένσιο δεν έκρυψε τη χαρά του για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε λόγο για μια αξέχαστη νύχτα για τους «μερένχες».

Ο Μάρκος Ασένσιο δεν έκρυψε τη χαρά του για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε λόγο για μια αξέχαστη νύχτα για τους «μερένχες». Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της «Βασίλισσας» της Ευρώπης τόνισε πως η ομάδα του κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες απέναντι σε μια «διαβασμένη» Λίβερπουλ.

Χαρακτηριστικά, ο Ασένσιο δήλωσε: «Είναι μια ακόμα αξέχαστη νύχτα για εμάς, είχαμε όλη την προσοχή μας σε αυτόν τον τελικό και πήραμε ακόμα ένα Champions League. Οι τελικοί είναι πάντα πολύ δύσκολοι, ήταν πολύ καλά “διαβασμένο騔, αλλά καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες».

Στη συνέχεια, ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης υπογράμμισε: «Αυτό που χρειάζεται είναι να φτάσουμε Μαδρίτη, θέλουμε να το γιορτάσουμε με τον κόσμο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο Κριστιάνο είναι πολύ σημαντικός για εμάς και σίγουρα συνεχίζει να μας δίνει πολλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.