«Πρωτοφανής βίαια επίθεση»

Αιχμηρή ανακοίνωση κατά της αστυνομίας εξέδωσε η Νίκη Βόλου με αφορμή επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ της Πέμπτης στο ξενοδοχείο όπου έγινε η παρουσίαση του νέου προπονητή, Απόστολου Χαραλαμπίδη.

Αιχμηρή ανακοίνωση κατά της αστυνομίας εξέδωσε η Νίκη Βόλου με αφορμή επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ της Πέμπτης στο ξενοδοχείο όπου έγινε η παρουσίαση του νέου προπονητή, Απόστολου Χαραλαμπίδη. Οι Θεσσαλοί επιρρίπτουν τις ευθύνες στις αρχές υποστηρίζοντας ότι έγινε αλόγιστη χρήση βίας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «H ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ καταδικάζει τα πρωτοφανείς επεισόδια σε βάρος των φιλάθλων της ομάδας μας, κατά την διάρκεια της παρουσίασης του προπονητή μας, σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μας, από άνδρες της Αστυνομίας.
Χωρίς τον παραμικρό λόγο, την παραμικρή αιτία και αφορμή, γίναμε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς βίαιης επίθεσης της Αστυνομίας κατά των φιλάθλων μας, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν γυναίκες, παιδιά και γενικά άνθρωποι επιφανείς στη βολιώτικη κοινωνία!
Που ζούμε κύριοι; Είναι δυνατόν;
Και άκουσον – άκουσον, θύμα της στυγνής και ωμής βίας της Αστυνομίας, ήταν μία νεαρή φίλαθλος της ομάδας μας, που χτυπήθηκε βάναυσα από Αστυνομικό!
Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές από κανέναν προς τον κόσμο της και πολύ περισσότερο από τους ανθρώπους που οι Έλληνες πολίτες και κατ’ επέκταση και οι φίλοι της ομάδας μας, πληρώνουν για να τους προστατεύσουν…  
Μία συγνώμη, μάλλον δεν αρκεί κύριοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.