Επιστροφές εν όψει Ατρόμητου

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού εν όψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο επέστρεψαν οι Γιοσού Σαριέγκι και Σιμάο Μάτε Τζούνιορ.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού εν όψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο επέστρεψαν οι Γιοσού Σαριέγκι και Σιμάο Μάτε Τζούνιορ. Οι δυο ποδοσφαιριστές αναμένεται να πάρουν θέση στο βασικό σχήμα των «πράσινων» στο ματς του ΟΑΚΑ. Ο Βάσκος αμυντικός ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, ενώ ο Μοζαμβικανός μέσος εξέτισε την ποινή των καρτών που είχε συμπληρώσει.

Η προετοιμασία των «πράσινων» ολοκληρώθηκε με μια τελευταία προπόνηση το Σάββατο, στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Ο Ρούντολφ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και δεν υπολογίζεται για το ματς της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι υπόλοιποι «πράσινοι» προπονήθηκαν κανονικά, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες και δίτερμα.

Ο Φερέιρα άφησε εκτός αποστολής για το ματς με την ομάδα του Περιστερίου τους Κοτσόλη, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Νίνη, Χριστοδουλόπουλο, Σεϊταρίδη, Ρούντολφ, Ιωαννίδη, Ταμπάκη, Φουρλάνο και Λαγό.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι:  Καρνέζης, Καπίνος, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Βύντρα, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Βιτόλο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Μαυρίας, Ζέκα, Κουίνσι, Λέτο, Τοτσέ, Πετρόπουλος, Κλέιτον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.