«Το μπάσκετ έχει άλλες αντιλήψεις»

Οι Αριστείδης Γολέμης και Τάκης Τσαγκώνης ευχήθηκαν να πραγματοποιηθεί ένας ωραίος και ήρεμος τελικός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Φάρο Κερατσινίου.

Οι Αριστείδης Γολέμης και Τάκης Τσαγκώνης ευχήθηκαν να πραγματοποιηθεί ένας ωραίος και ήρεμος τελικός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Φάρο Κερατσινίου. Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ τόνισε πως θέλει δείξουν οι δυο ομάδες πως το μπάσκετ έχει διαφορετικές αντιλήψεις από κάποιους άλλους.

Αρχικά, ο δεύτερος αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης τόνισε: «Ελπίζω ότι θα έχουμε έναν πολύ ωραίο αγώνα φέτος ανάμεσα σε Φάρο και Παναθηναϊκό. Είναι ο σπουδαιότερος θεσμός της ομοσπονδίας και εύχομαι και στις δύο ομάδες να έχουν μια ευχάριστη βραδιά, να κερδίσει ο καλύτερος και να είναι μια γιορτή».

Στη συνέχεια, ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός με μια σειρά από Κύπελλα και ο Φάρος κέρδισε ομάδες της Α1. Ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Καλώ όλους όσους θα έρθουν να δουν το παιχνίδι να είναι στα όρια της ευπρέπειας για να δείξουν πως το μπάσκετ έχει άλλες αντιλήψεις από κάποιους άλλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.