Μπήκε, «καθάρισε» και αποβλήθηκε!

Την πρώτη της εντός έδρας νίκη πέτυχε η Αναγέννηση Γιαννιτσών στην εξ αναβολής αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής με τον Αγροτικό Αστέρα, του οποίου επιβλήθηκε 1-0 και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της κατάταξης.

Την πρώτη της εντός έδρας νίκη πέτυχε η Αναγέννηση Γιαννιτσών στην εξ αναβολής αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής με τον Αγροτικό Αστέρα, του οποίου επιβλήθηκε 1-0 και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της κατάταξης. Πρωταγωνιστής της συνάντησης ήταν ο Καρουφύλλης, που πέρασε στο ματς στο 70′, στο 83′ πέτυχε το γκολ, το οποίο έκρινε το παιχνίδι και στο αμέσως επόμενο λεπτό αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες!

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο καθώς οι δύο ομάδες έπαιξαν επιθετικά και αναζήτησαν το γκολ. Ωστόσο, οι όποιες ευκαιρίες δημιουργήθηκαν, εξαντλήθηκαν σε μακρινά σουτ, που είτε δεν βρήκαν στόχο είτε εξουδετερώθηκαν από τους τερματοφύλακες.

Πάντως, στο 37′, οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ όταν ο Γιόνδης επιχείρησε ψηλοκρεμαστό σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ Γιακουμή.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του ματς έπεσε όμως η ιδέα του Σπύρου Μπαξεβάνου να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Καρυοφύλλη, έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Αναγέννησης. Ο παίκτης μπήκε στο παιχνίδι στο 70′ και δεκατρία λεπτά αργότερα, έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του Αγροτικού Αστέρα αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την κάθετη πάσα του Μπέκα, που τον έβγαλε απέναντι στον Γιακουμή.

Ωστόσο, στους πανηγυρισμούς το… παράκανε και αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες. Αρχικά, επειδή έβγαλε τη φανέλα του και εν συνεχεία γιατί διαμαρτυρήθηκε!
Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να αξιοποιήσουν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς στις καθυστερήσεις ο τερματοφύλακας Βοσνιάδης απέκρουσε το επικίνδυνο σουτ του Πάμποε και κράτησε το 1-0.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Τέλλος, Σερέτης, Κυζιρίδης (70′ Καρυοφύλλης), Γιόνδης, Ντατίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος (89′ Τσίλης), Στεργίδης, Θ. Παπαδόπουλος, Μπέκα (87′ Αποστολίδης).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Κούτσης): Γιακουμής, Ασπρίδης, Πετρίσεβιτς, Σαμουηλίδης, Βοσκόπουλος, Καρακατσάνης, Γ. Παπαδόπουλος (38′ Μαργαρίτης), Σαχινίδης, Πάμποε, Προβατίδης (85′ Βλαχόπουλος), Μερεσιώτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.