«Θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί»

Όπως πρέπει θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός στο Final Four Κυπέλλου που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκάδα, όπως δήλωσε η Τούλα Καλέντζου.

Όπως πρέπει θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός στο Final Four Κυπέλλου που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκάδα, όπως δήλωσε η Τούλα Καλέντζου. 

Η αρχηγός του τριφυλλιού, μίλησε για τον ημιτελικό με τον Αθηναϊκό αλλά και για το πώς περιμένει τη διοργάνωση. 

Για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας της: «Η ομάδα είναι πανέτοιμη τόσο αγωνιστικά όσο ψυχολογικά και πνευματικά, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό σε τέτοιες διοργανώσεις και στα επόμενα 24ωρα θα σταθούμε στις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής. Έχουμε μπροστά τον πρώτο «τελικό» με τον Αθηναϊκό και θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας αγωνιστικό πρόσωπο».

Για το τι παίζει ρόλο σε αναμετρήσεις νοκ άουτ: «Είναι αλήθεια ότι παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες. Σίγουρα μετράει η προετοιμασία που έχει κάνει κάθε ομάδα. Επίσης ο στόχος και το κίνητρο που έχει η ομάδα για την ημέρα του αγώνα, η μαχητικότητα, η διάθεση και σίγουρα η τύχη»

Για το αν υπάρχει κάποιο φαβορί: «Θεωρώ πως δεν υπάρχουν φαβορί στις διοργανώσεις αυτές, αν δούμε την προϊστορία. Αν κάποιος θέλει να χρήσει την ομάδα του φαβορί αυτοί δεν είμαστε εμείς. Παρόλα αυτά σε μερικές ημέρες θα αγωνιστούμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί στη Λευκάδα».

Το μήνυμα της προς το φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο: «Θα ήθελα να μπορούσε να γίνει ένα φάιναλ φορ με φιλάθλους και των τεσσάρων ομάδων σε ένα γεμάτο γήπεδο. Είμαι σίγουρη ότι οι διοργανωτές θα έχουν φροντίσει για όλα, ώστε να γίνουν οι αγώνες σε εξέδρες κατάμεστες και μέσα σε ένα καλό κλίμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.