Χουλκ: «Άλλο Ρεάλ, άλλο Παρί»

Έκλεισε την πόρτα σε πιθανή μετακίνησή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, λόγω Ρεάλ Μαδρίτης, ο Χουλκ.

Έκλεισε την πόρτα σε πιθανή μετακίνησή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, λόγω Ρεάλ Μαδρίτης, ο Χουλκ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Πόρτο δήλωσε έτοιμος να αποχωρήσει από το Οπόρτο, προκειμένου να συνεχίσει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα την καριέρα του, παρά το γεγονός πως είναι χαρούμενος στην πορτογαλική ομάδα.

Αρχικά, ο Χουλκ τόνισε στην πορτογαλική εφημερίδα «Record»: «Ποτέ δεν ξέρουμε τι θα συμβεί αύριο. Έχω ακόμα 4,5 χρόνια συμβόλαιο με την Πόρτο, αλλά όπως λέω πάντα, αν κάποια μέρα εμφανιστεί κάτι καλό και για μένα και για την ομάδα, νομίζω ότι δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Από την στιγμή που είναι για το καλό και των δύο, νομίζω ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς ενδοιασμούς. Αλλά αν δεν φύγω, τότε αυτό θα είναι καλό».

Και υπογράμμισε: «Με όλο τον σεβασμό, είναι εμφανές ότι είναι διαφορετικό να αγωνίζεσαι στην Ρεάλ Μαδρίτης και άλλο στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά εγώ θέλω να παίζω μόνο ποδόσφαιρο και αυτό μου είναι αρκετό».

Τέλος, ο έμπειρος επιθετικός συμπλήρωσε: «Είμαι καλά εδώ. Είμαι χαρούμενος και η οικογένειά μου έχει εγκλιματιστεί πολύ. Μου αρέσει η πόλη του Οπόρτο, αλλά και η ομάδα μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.