Μυστακίδης: “Απερισκεψίες και λάθη μας”

Ο Γιάννης Μυστακίδης, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, μίλησε για τον τραυματισμό του, αλλά και τους λόγους που ο ΠΑΟΚ φέτος έχει σημαντικές βαθμολογικές απώλειες.

Ο Γιάννης Μυστακίδης, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, μίλησε για τον τραυματισμό του, αλλά και τους λόγους που ο ΠΑΟΚ φέτος έχει σημαντικές βαθμολογικές απώλειες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μυστακίδη στον libero:

Για τον τραυματισμό του: Είμαι αισιόδοξος. Πήρα τα αποτελέσματα. Έχω μία θλάση σχετικά ελαφριάς μορφής, θα απουσιάσω για 4-5 εβδομάδες. Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Είναι εύκολης μορφής θλάση από ό,τι ενημερώθηκα. Πάνω στο σπριντ με τράβηξε ο δικέφαλος. Θα προσπαθήσω αφού γλίτωσα τα πολύ χειρότερα να δουλέψω για να γυρίσω γρήγορα. Λίγο πριν τα πλέι οφ θα επιστρέψω και θα είμαι πιστεύω σε καλή κατάσταση.

Για τις πολλές θλάσεις που ταλαιπωρούν τον ΠΑΟΚ: Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Οι θλάσεις είναι ένας συνήθης τραυματισμός βάσει στατιστικής. Δεν ξέρω γιατί παθαίνουμε τόσους πολλούς. Για μένα είναι η πρώτη θλάση της καριέρας μου και εύχομαι και η τελευταία. Μυϊκό πρόβλημα δεν είχα ποτέ. Είχα μόνο ένα πρόβλημα με το πέλμα, το οποίο παίζει να προερχόταν από το γήπεδο. Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά.

Για τις επιδόσεις του με ασίστ και γκολ φέτος: Είμαι ικανοποιημένος που βοηθάω την ομάδα. Δεν έχω έξι ασίστ, έχω επτά (γέλια). Είδα τη γωνία και ευχόμουν να μην είναι οφσάιντ ο Μακ στην ασίστ στο Ντόρτμουντ.

Για το διάστημα της απουσίας του και αν θα τον πάει πίσω: Θα καλύψω κάποια κενά και αδυναμίες που έχω στο κορμί μου το διάστημα που θα λείψω και θα ασχοληθώ περισσότερο με τον εαυτό μου και θα με κάνει καλύτερο πιστεύω στο διάστημα που θα λείψω.

Για τις ιδιαιτερότητες της φετινής σεζόν του: Πάντα σκέφτομαι θετικά. Και όταν έπαιζα και όταν δεν έπαιζα δε σκεφτόμουν αρνητικά, δεν έσκυβα το κεφάλι. Πάντα αυτό έκανα και πιστεύω να δικαιώσω όσους με πίστεψαν.

Για το πώς κατάφερε να κερδίσει τη θέση του στον ΠΑΟΚ: Το κύριο για εμένα είναι ο Τούντορ, ο οποίος με πίστεψε από την πρώτη μέρα. Το διαισθανόμουν εγώ και τον ευχαριστώ και δε θα τον ξεχάσω ποτέ. Από εκεί και πέρα έπρεπε να παίξω καλύτερα και να κερδίσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι τα έχω πάει αρκετά καλά.

Για τις πολλές θέσεις που έχει αγωνιστεί και ποια προτιμάει: Σε προπόνηση στη Γερμανία δοκίμασα και τερματοφύλακας. Σε μία προπόνηση μάζευα συνέχεια την μπάλα από τα δίχτυα βέβαια (γέλια). Η θέση μου είναι δεξιά και αριστερά στα χαφ και πίσω από τον επιθετικό. Εκεί αποδίδω εγώ καλύτερα και βάσει στατιστικής. Στη Γερμανία σκόραρα όταν έπαιζα πίσω από το φορ και όταν έπαιζα στα πλάγια έδινα ασίστ. Αποδίδω καλά και στις τρεις θέσεις και τις αγαπάω.

Για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ είχε πολλές βαθμολογικές απώλειες τη φετινή σεζόν: Οι λόγοι που χάθηκαν βαθμοί στο πρωτάθλημα είναι από απερισκεψίες και μικρά λαθάκια μας. Δικές μας νίκες τις χάναμε επειδή δεχόμασταν στα τελευταία λεπτά γκολ. Η ομάδα είναι νέα, έχει νέο πρότζετ, νέους παίκτες πολλούς, άλλους νέους άλλους έμπειρους, το ένα έφερε το άλλο. Δεν έχει τελειώσει ακόμα η χρονιά. Πρέπει να προσπαθήσουμε και να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο. 

Για τη «μάχη» των πλέι οφ που έρχεται: Όπως είπατε και εσείς πλήρεις είμαστε ένα καλό σύνολο με ταλέντο και με παίκτες έμπειρους. Η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τις άλλες τρεις ομάδες. Όταν είμαστε πλήρεις δε φοβόμαστε κανέναν. Τους σεβόμαστε, αλλά θα φανεί στα πλέι οφ πλέον.

Για το αν ο ΠΑΟΚ σεβάστηκε παραπάνω από ό,τι θα έπρεπε την ΑΕΚ στο παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο: Στο πρόγραμμα και με την ΑΕΚ όταν ήμασταν πλήρεις ήταν διαφορετικά τα πράγματα και νομίζω το είδατε. Το γεγονός ότι παίζαμε Κυριακή-Τετάρτη έφερε μία κάμψη στην ομάδα και στο παιχνίδι που αναφέρατε είχαμε απουσίες και ήμασταν επηρεασμένοι.

Για την αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟK: Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Όπως κάθε ομάδα έτσι και σε εμάς η αλλαγή προπονητή έφερε αλλαγή στην ψυχολογία μας. Κερδίσαμε τα δύο παιχνίδια και είναι σημαντικό για όλους και για την ψυχολογία της ομάδας.

Για τις πρώτες ημέρες με τον Βλάνταν Ίβιτς: Δουλεύουμε σε όλα με τον κ. Ίβιτς. Και στην τακτική και στην τεχνική και στη φυσική κατάσταση. Σε όλους τους τομείς προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι.

Για την πρωτιά στα πλέι οφ: Εγώ πιστεύω ότι θα είναι έτσι επιτυχημένη η χρονιά, αν δηλαδή τερματίσουμε πρώτοι στα πλέι οφ. Ο μόνος ρεαλιστικός μας στόχος είναι η φετινή ομάδα να έχει συνέχεια και του χρόνου και απλά να ενισχυθεί εκεί που χρειάζεται.. Σίγουρα θα πρέπει να είναι ο στόχος μας να έχουμε συνέχεια και αυτός είναι ο στόχος κάθε μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας. Να χρειαστούμε λίγες αλλαγές και να βελτιωθούμε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.