Αγγλική “σφήνα” για τον Μήτρογλου

Εμπόδια στην προσπάθεια της Μπενφίκα να αποκτήσει τα δικαιώματα του Κώστα Μήτρογλου φαίνεται να βάζει αγγλική ομάδα, η οποία κινείται για την απόκτησή του.

Εμπόδια στην προσπάθεια της Μπενφίκα να αποκτήσει τα δικαιώματα του Κώστα Μήτρογλου φαίνεται να βάζει αγγλική ομάδα, η οποία κινείται για την απόκτησή του. Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η συγκεκριμένη ομάδα έχει ενημερώσει τη διοίκηση της Φούλαμ, πως θα καταθέσει την επίσημη πρότασή της, στα τέλη Μαΐου, προκειμένου να αποκτήσει τον διεθνή Έλληνα επιθετικό. Η συγκεκριμένη πρόταση θα φτάνει τα 15,2 εκατομμύρια ευρώ προς τους “κότατζερς”, ενώ θα προσφερθεί στον έμπειρο επιθετικό συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες απολαβές, που θα φτάνουν τα δυο εκατομμύρια ευρώ. 

Ο πορτογαλικός Τύπος έχει αποκαλύψει πως η διοίκηση της Μπενφίκα έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Μήτρογλου για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες οικονομικές απολαβές, που θα φτάνουν τα 1,7 εκατομμύρια ευρώ και πως τις προσεχείς ημέρες θα ενεργοποιήσει και την οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη. Η οψιόν που έχει συμφωνηθεί με τη Φούλαμ φτάνει τα επτά εκατομμύρια ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.