Μέγερι: «Πρώτα το νταμπλ»

Η κατάκτηση των εγχώριων τίτλων είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού από εδώ και στο εξής, σύμφωνα με τον Μπάλας Μέγερι.

Η κατάκτηση των εγχώριων τίτλων είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού από εδώ και στο εξής, σύμφωνα με τον Μπάλας Μέγερι. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» μίλησε για την εφετινή πορεία των πρωταθλητών Ελλάδος στην Champions League, καθώς επίσης και για την προσωπική του απόδοση.

Αρχικά, ο Μέγερι τόνισε για τη νίκη επί της Άρσεναλ στην εφημερίδα «Nemzeti»: «Στο ημίχρονο προηγούμασταν με 2-0 και ξέραμε ότι με το ίδιο αποτέλεσμα ήταν μπροστά και η Ντόρτμουντ. Έτσι όπως είχαν εξελιχθεί τα πράγματα, πιστεύαμε ότι δεν υπήρχε περίπτωση η Μαρσέιγ να έπαιρνε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Ωστόσο, μόλις τελείωσε το δικό μας ματς, μάθαμε ότι η Μαρσέιγ έχει περάσει μπροστά στο σκορ με 3-2. Ξέρετε ότι μέχρι εκείνο το σημείο το γήπεδο ήταν καμίνι. Ωστόσο, για λίγα δευτερόλεπτα, απλώθηκε σιωπή. Αυτό δεν κράτησε πολύ και παρότι τερματίσαμε στην 3η θέση, ο κόσμος συνέχισε να μας αποθεώνει. Ήταν παράξενο το συναίσθημα που νιώσαμε. Κανείς μας δεν μπορούσε να χαμογελάσει».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους του Ολυμπιακού από εδώ και στο εξής: «Ο καθένας μας έδινε κουράγιο στον άλλο. Ήρθε ο πρόεδρος και μας είπε ότι είναι περήφανος για την ομάδα. Η νίκη επί μιας μεγάλης ομάδας, όπως η Άρσεναλ, μας ενίσχυσε περισσότερο την αυτοπεποίθησή μας. Η χρονιά δεν έχει τελειώσει για εμάς. Είμαστε μέσα σε 3 στόχους. Θέλουμε το νταμπλ στην Ελλάδα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, αλλά και μια καλή πορεία στην Europa League. Σίγουρα πρώτος στόχος μας είναι ο τίτλος στην Ελλάδα κι αυτό δεν αλλάζει».

Τέλος, ο νεαρός τερματοφύλακας μίλησε και για την προσωπική του απόδοση: «Είμαι ευχαριστημένος από το γεγονός ότι αγωνίζομαι. Ο κόσμος με βοηθάει και μου συμπαραστέκεται. Θέλω να συνεχίσω έτσι. Για μένα η Champions League είναι μια μεγάλη και αξέχαστη εμπειρία. Έμαθα πολλά από αυτή τη διοργάνωση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.