Κωνσταντίνου: «Θέλουμε ισονομία»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, τόνισε πως οι «πράσινοι» θέλουν ισονομία από τη νέα ΕΠΟ.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, τόνισε πως οι «πράσινοι» θέλουν ισονομία από τη νέα ΕΠΟ. 

Αναλυτικά:

-Για τις εκλογές στην ΕΠΣ Ζακύνθου: «Κάθε καλοκαίρι εδώ και 16 χρόνια κάνω διακοπές ένα μήνα στη Ζάκυνθο. Όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ήθελαν την αλλαγή. Είχαν απηυδήσει με όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ακόμη και στο ερασιτεχνικό. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι στο συνδυασμό του κύριου Μαλιούφα που είναι από διάφορες ομάδες. Οι τρεις πρώτοι σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιό του ήταν ο ένας ΑΕΚτζής, ο άλλος Ολυμπιακός και ο τρίτος Παναθηναϊκός. Υπήρχε ένα κατεστημένο 16 ετών. Με το νέο καθεστώς υπάρχει ομοφωνία και αλλαγή κατεστημένου. Όλοι θέλουν το 50-50, ένα ποδόσφαιρο όπως αυτοί το ονειρεύονται και θέλουν να συνεχίσει να υπάρχει. Όχι να κάνει ένας άνθρωπος που να κάνει κουμάντο». 

-Για τη «συμμαχία» Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: «Εμείς θέλουμε το 50-50. KAI οι τρεις που συνεργάζονται ή συνομιλούν. Θέλουμε η διαιτησία και οι διοικούντες την ΕΠΟ να αλλάξουν πρόσωπο. Να μην εξυπηρετούν τα συμφέροντα μίας ομάδας, αλλά να υπάρχει ισονομία. Αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν και οι άνθρωποι στη Ζάκυνθο. Το καινούριο ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να αρχίσει από ερασιτεχνικό επίπεδο και να φτάσει μέχρι τη Super League. Αυτό που βλέπω είναι ότι όλοι θέλουν την αλλαγή. Όλος ο κόσμος, ανεξάρτητα αν είναι προσκείμενοι στην τωρινή ΕΠΟ, θέλουν κάτι καινούριο. Πόσω μάλλον με το Grexit. Πρέπει να το καταλάβουν και σιγά-σιγά το καταλαβαίνουν όλοι». 

-Για το αν ο Ζακυνθινός Σταύρος Κοντονής συντάχθηκε με κάποιον υποψήφιο: «Ο κ. Κοντονής δεν ήθελε να πάρει θέση». 

-Για το αν εκτιμά πως θα υπάρξει τελικά αλλαγή στη διοίκηση της ΕΠΟ στις εκλογές του Οκτωβρίου:«Η αλλαγή είναι πολύ δύσκολη, αλλά θεωρώ ότι δεν είναι ακατόρθωτη. Δεν νομίζω πως αυτή τη στιγμή είναι μπροστά η διοίκηση Γκιρτζίκη. Δεν θέλω να προτρέξω, αλλά νομίζω πως η αλλαγή θα γίνει». 

-Για την εικόνα του Παναθηναϊκού εν όψει playoffs: «Ο Παναθηναϊκός έχει την εμπειρία των playoffs. Θεωρώ πως θα δείξει το κανονικό του πρόσωπο στα παιχνίδια των playoffs. Μπορεί χθες η ομάδα να μην ήταν σε καλή μέρα, αλλά νομίζω πως αυτό θα γίνει στη συνέχεια. Ο Λέτο είναι ένας ηγέτης που έλειπε από τον Παναθηναϊκό. Είναι θέμα διαχείρισης. Με την προσθήκη του Μπεργκ, που είναι επίσης μεγάλη προσωπικότητα, με τον Ζέκα και τα άλλα παιδιά όταν αρχίσουν τα playoffs μπορούμε να τα πάμε καλά. Ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται τα playoffs και στα δύσκολα παιχνίδια θα δείξει ποιος είναι». 

-Για τον Αντρέα Στραματσόνι: «Ακόμη είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε τον Στραματσόνι. Θέλει ακόμη να δει ποιοι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί με τους οποίους θα περάσει το κατάλληλο σύστημα για τα playoffs. Αλλάζει ποδοσφαιριστές, ακόμη και τερματοφύλακα, για να έχει άποψη». 

-Για τους γκολκίπερ του Παναθηναϊκού:
«Ο Στιλ έχει δώσει εγγυήσεις ότι πρέπει ο Παναθηναϊκός να επενδύσει πάνω του. Θέλει να παίξει στην ομάδα και είναι καλός τερματοφύλακας. Ο Βλαχοδήμος έχει προσόντα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.