Αγώνας δρόμου για τον Χολέμπας

Την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Χοσέ Χολέμπας στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Κέρκυρα.

Την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Χοσέ Χολέμπας στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Κέρκυρα. Ο διεθνής Έλληνας μπακ ταλαιπωρείται από κάκωση στην κνήμη.

Το πόδι του «ερυθρόλευκου» μπακ παραμένει πρησμένο και την Παρασκευή θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Την ίδια ημέρα θα αποφασιστεί από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, το αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Βάσκος τεχνικός δεν υπολογίζει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Ιμπαγάσα, Γέστε, Μακούν και Φέισα, οι οποίοι θα μείνουν εκτός αποστολής για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στόχος του Ολυμπιακού είναι η νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά τίτλου. Ο Βαλβέρδε αναμένεται να στηριχθεί στην ενδεκάδα που επικράτησε 3-1 της Άρσεναλ στην τελευταία αγωνιστική της Champions League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.