Monster Hunter: Αποκλειστική πρώτη φωτογραφία από την ταινία με την Milla Jovovich

Tα γυρίσματα γίνονται στην Ν. Αφρική.Δείτε την νέα αποκλειστική φωτογραφία του “Monster Hunter”...

Tα γυρίσματα γίνονται στην Ν. Αφρική.

Δείτε την νέα αποκλειστική φωτογραφία του “Monster Hunter”, της επερχόμενης live-action κινηματογραφικής μεταφοράς του ομώνυμου βιντεοπαιχνιδιού της Capcom από την Screen Gems.

Στην εικόνα βλέπουμε την Milla Jovovich στον πρωταγωνιστικό ρόλο ως Natalie Artemis, έναν νέο χαρακτήρα που δεν προέρχεται από το παιχνίδι και τον Tony Jaa ως Hunter. Η επίσημη σύνοψη της ταινίας λέει τα εξής: “Πίσω από τον κόσμο, υπάρχει ένας άλλος, κρυμμένος: ένας κόσμος επικίνδυνων και δυνατών τεράτων που βασιλεύουν, με θανάσιμη δύναμη. Όταν η Lt. Artemis (Milla Jovovich) και οι πιστοί στρατιώτες της μεταφέρονται από τον κόσμο μας στον νέο αυτό κόσμο, η υπολοχαγός θα πάθει το σοκ της ζωής της. Σε μια απελπισμένη μάχη για επιβίωση ενάντια σε τεράστιους εχθρούς με απίθανες δυνάμεις και ασταμάτητες επιθέσεις, η Artemis θα ενώσει τις δυνάμεις της με έναν μυστηριώδη άνδρα που βρήκε τρόπο να αντεπιτεθεί”.

Ο Hunter φέρει ένα Giant Jawblade, ένα είδος σπαθιού, όπως και το τόξο του. Όπως μπορούμε να δούμε, το στυλ του είναι εμπνευσμένο από τον Field Team Leader του Monster Hunter World.

Η Artemis φέρει Dual Blades στην πλάτη της, ένα μαχαίρι στον γοφό και ένα Slinger στο αριστερό της μπράτσο, κάτι που μας έδειξε πρόσφατα και στο Instagram .

Σε τηλεφωνική συνέντευξη που είχαμε στην Νότια Αφρική, εκεί όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της ταινίας με τον σκηνοθέτη Paul W.S. Anderson αποκαλύφθηκε ότι ενώ η Artemis είναι ένας νέος χαρακτήρας, η στολή της και ο εξοπλισμός της έχουν παρθεί από το παιχνίδι.

“Το ωραίο με τα κοστούμια και τα τοπία του βιντεοπαιχνιδιού Monster Hunter είναι ότι φανερώθηκαν στην εικόνα”, είπε ο Anderson για την αποκλειστική φωτογραφία.

Monster Hunter με την Milla Jovovich ως Captain Natalie Artemis, και ο Tony Jaa ως Hunter.

Το σήμα στο στέρνο της Artemis, για παράδειγμα, είναι εμπνευσμένο από σύμβολο των Odogaron στο Monster Hunter World. Ο Anderson είπε ότι το σύνολο της αποτελείται από πολλά κομμάτια που μπορεί να αποκτήσει ο παίχτης σε διάφορα σημεία του παιχνιδιού.

“Είναι παίχτρια, με κάποιον τρόπο, είναι το avatar του κοινού, σε αυτόν τον κόσμο”, είπε ο Anderson για την Artemis.

Η φωτογραφία είναι από το Atlantis Dunes της Νοτίου Αφρικής, ένα μέρος που ο Anderson διάλεξε λόγω της ομοιότητάς του με το Wildspire Waste. Ο σκηνοθέτης είναι “μεγάλος fan του παιχνιδιού” και μας είπε ότι η ταινία θα φέρει πολλές διαφορετικές τοποθεσίες.

“Πάμε και σε βραχώδη μέρη, φεύγουμε από την έρημο. Ένα μέρος της ταινίας γυρίζεται υπόγεια, σε τρομακτικές σπηλιές”, είπε ο Anderson. “Υπάρχει και ένα πιο εύπορο μέρος, που μοιάζει περισσότερο με ζούγκλα, όπως στον κόσμο του Monster Hunter. Και μετά, η κορύφωση της ταινίας λαμβάνει χώρα στο Ancient Civilization, ο οποίος αναφέρεται πολλές φορές στα παιχνίδια”.

Ο σκηνοθέτης συνέχισε λέγοντας, “Η ιδέα της ύπαρξης αυτού του Ancient Civilization που υπήρχε σε υπόγεια μέρη, και του οποίου τα ερείπια συναντάς καθώς παίζεις, ενός αναπτυγμένου πολιτισμού που έφερε την δική του καταστροφή. Ένα από αυτά τα ερείπια προσφέρει το φόντο για μία από τις τελικές σκηνές της ταινίας. Οπότε, έχουμε πολλά τοπία. Δεν θα δεις τόσα τοπία αν παίζεις 50 ώρες το Monster Hunter World, αλλά για μια δίωρη ταινία, θα κάνεις ένα απίστευτο με απίστευτα οπτικά εφέ”.

Αυτή δεν είναι η πρώτη κινηματογραφική μεταφορά κάποιου βιντεοπαιχνιδιού της Capcom από τους Anderson και Jovovich, καθώς το Resident Evil έχει γίνει ένα μεγάλο κινηματογραφικό. Εκτός των Jovovich και Jaa, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Meagan Good, T.I., Diego Boneta και Ron Perlman.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.