Χρυσός βαθμός της Κιέβο στη Νάπολη

Νάπολι και Κιέβο έμειναν σε ισοπαλία χωρίς γκολ στο Σαν Πάολο, με τους γηπεδούχους να απομακρύνονται από την κορυφή και τους φιλοξενούμενους να συνεχίζουν χωρίς νίκη μετά από 13 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η Νάπολι κυριάρχησε και είχε κατοχή μπάλας από το  ξεκίνημα του αγώνα και απείλησε πρώτη φορά με τον Καγεχόν στο 7ο λεπτό. Δύο λεπτά αργότερα απείλησε ο Μέρτενς ενώ η πρώτη ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήταν και  η σημαντικότερη του πρώτου ημιχρόνου. Ο Όμπι βρέθηκε σε καλή θέση εντός περιοχής, σε πρώτο σουτ σημάδεψε τα πόδια του  μαλκουί και σε δεύτερο έστειλε τη μπάλα έξω από το δοκάρι του Καρνέζη. Τελευταία καλή στιγμή αυτού του διαστήματος με τον Καγεχόν να μη μπορεί να νικήσει τον Σορεντίνο.

Στο δίλεπτο 54-55 η ομάδα του Αντσελότι απείλησε τρείς φορές. Με φάουλ του Ινσίνιε και επέμβαση του Σορεντίνο σε κόρνερ, άστοχο σουτ του Καγεχόν και νέα προσπάθεια του Μέρτενς με επέμβαση του Σορεντίνο. Στο 56’ και πάλι ο Όμπι με πολύ καλό σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Καρνέζη που με εντυπωσιακή επέμβαση έστειλε τη μπάλα κόρνερ.
Η σημαντικότερη ευκαιρία των γηπεδούχων ήρθε στο 76ο λεπτό, όμως μετά το σουτ του Ινσίνιε εκτός περιοχής, η μπάλα πήγε στο αριστερό δοκάρι του Σορεντίνο! 

Νάπολι: Καρνέζης, Μαλκουί, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Χισάι (Ρουί), Καγεχόν, Ντιαβαρά (59’ Άλαν), Ζιελίνσκι, Ουνάς (59 Μίλικ), Μέρτενς, Ινσίνιε.

Κιέβο: Σορεντίνο, Ντεπάολι, Μπάνι, Ροσετίνι, Μπάρμπα, Χετεμάι, Ραντοβάνοβιτς, Όμπι (65’ Στεπίνσκι), Πελισιέρ (62’ Κιίν), Μπίρσα, Μετζορίνι (75’ Κατσατόρε).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.