Πασκουάλ: «Είμαι κομμάτι του Παναθηναϊκού» (video)

Ο Τσάβι Πασκουάλ υπογράμμισε πως νιώθει μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια στον πάγκο του Παναθηναϊκού, πως νιώθει κομμάτι της ιστορίας του. Ο Καταλανός τεχνικός μίλησε για το δέσιμό του με το «τριφύλλι», με το οποίο συμπλήρωσε 200 νίκες.

Ο Τσάβι Πασκουάλ υπογράμμισε πως νιώθει μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια στον πάγκο του Παναθηναϊκού, πως νιώθει κομμάτι της ιστορίας του. Ο Καταλανός τεχνικός μίλησε για το δέσιμό του με το «τριφύλλι», με το οποίο συμπλήρωσε 200 νίκες. Η Euroleague έκανε ένα μίνι αφιέρωμα στον προπονητή των «πράσινων», στο οποίο μίλησαν επίσης οι Καλάθης, Γκιστ, Αντετοκούνμπο και Παπαπέτρου. 

Ο Πασκουάλ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η φιλοσοφία του προπονητή εξαρτάται από τη χώρα, την πόλη που βρίσκεσαι… Δεν είναι το μπάσκετ ίδιο στην Αθήνα σε σχέση με τη Βαρκελώνη. Το μπάσκετ δεν είναι μόνο αυτό που σκέφτεται ο προπονητής ή οι παίκτες αλλά και το τι σκέφτονται οι φίλαθλοι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζουμε γι’ αυτούς και δεν επιτρέπεται κάποιος παίκτης να μην παλεύει κάθε δευτερόλεπτο στο παρκέ. Είναι κάτι που οι φίλαθλοι θα αγαπήσουν και θα αποδεχθούν. Νιώθω κομμάτι αυτής της οικογένειας του Παναθηναϊκού, της Αθήνας, της Ελλάδας».

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δήλωσε: “Είναι πραγματικά καλός. Σε διδάσκει πώς να παίξεις και είναι περήφανος γι’ αυτό. Όταν σε παίρνει στα χέρια του, βελτιώνεσαι”.

Επίσης, ο Νικ Καλάθης τόνισε: “Είναι ο τύπος του προπονητή που μπορείς ανά πάσα στιγμή να τον ρωτήσεις τι νομίζει για το ένα, τι νομίζει για το άλλο… Έχει τη νοοτροπία του πρωταθλητή, έχει κερδίσει πολλούς τίτλους. Για εμάς προσφέρει πολλά στην ομάδα κι εγώ ως παίκτης μαθαίνω πολλά από αυτόν”.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δήλωσε για τον Πασκουάλ: “Είναι προπονητής που σε αφήνει να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου, σε αφήνει ελεύθερο, όμως επίσης έχει τους κανόνες του στην άμυνα και σε τοποθετεί στη σωστή θέση για να πετύχεις εσύ και η ομάδα”.

Τέλος, ο Τζέιμς Γκιστ υπογράμμισε: “Θέλει να είναι η Νο1 ομάδα από την αρχή και θέλει να είναι η πιο σκληρά δουλεμένη ομάδα από την αρχή. Βλέπεις τη φωτιά στα μάτια του από την preseason κι αυτό μου δίνει κίνητρο”.

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.