Πληγωμένο θηρίο η Μπέτις!

Λίγα 24ωρα πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ η Μπέτις ψάχνει να βρει το σημείο ανασύνταξης νιώθοντας απογοητευμένη από την χθεσινή ήττα στο πρωτάθλημα

Λίγα 24ωρα πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ, στα αποδυτήρια της Μπέτις τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα μετά την χθεσινοβραδινή ήττα στο «Ελ Μαδριγάλ».

Από την μια πλευρά υπάρχει η απογοήτευση για την ήττα που καθηλώνει την ομάδα της Σεβίλλης στην 14η θέση της Primera Division, όχι μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Από την άλλη, νιώθουν άπαντες… «σκασμένοι» καθώς αυτό έγινε αμέσως μετά την εντυπωσιακή νίκη με 4-3 στο Καμπ Νου επί της Μπαρτσελόνα και σε ένα ματς, κόντρα στη Βιγιαρεάλ όπου τόσο ο προπονητής Κίκε Σετιέν όσο και βασικά στελέχη – όπως για παράδειγμα ο γκολκίπερ Πο Λόπες – εκτίμησαν σε δηλώσεις τους πως ότι χάθηκε, χάθηκε στις λεπτομέρειες.

«Κάναμε μικρά λάθη και τα πληρώσαμε. Είχαμε ενθουσιασμό μετά τα όσα έγιναν στην Βαρκελώνη αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην ολοκλήρωση των φάσεών μας, εκεί όπου μπορούσαμε και να προηγηθούμε. Βλέποντας στην βαθμολογία θα ανησυχούσα εάν δεν πίστευα στην ομάδα και σ’ αυτό που μπορεί να καταφέρει. Έχουμε μεγάλες δυνατότητες κι ας μην ξεχνάμε πως παίξαμε κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει… 50 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από εμάς!» τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των Ανδαλουσιανών εκτιμώντας πως εκεί όπου θα υπάρξει πίεση η Μπέτις θα αντιδράσει θετικά κι αποτελεσματικά.

«Δεχθήκαμε δύο γκολ που θα μπορούσαμε εύκολα να αποφύγουμε. Όταν  προσπαθείς τόσο σε στεναχωρεί αφάνταστα μια ήττα στο φινάλε. Ερχόμασταν από μια μεγάλη νίκη αλλά χάσαμε εύκολα την μπάλα από τους αντιπάλους μας, δεν ήμασταν καλοί στην ολοκλήρωση των ενεργειών μας, και γενικά δείξαμε μια αστάθεια η οποία φέτος μας ταλαιπωρεί σε μεγάλοι βαθμό..» επεσήμανε ο τερματοφύλακας της Μπέτις ο οποίος είχε ξεκινήσει καλά τη σεζόν, δίχως να δεχθεί γκολ στα τέσσερα συνεχόμενα ματς αρχές Σεπτεμβρίου, όμως κατόπιν δέχθηκε δώδεκα στα επτά επόμενα όπου αγωνίστηκε.

Τώρα η ομάδα της Ανδαλουσίας σαν ένα πληγωμένο θηρίο ψάχνει την ανασύνταξη μέσα από τον «τελικό» της ερχόμενης Πέμπτης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σε αυτό δεν αποκλείεται να ξαναβρεί θέση στην αρχική ενδεκάδα ο προερχόμενος από τραυματισμό αμυντικός Χάβι Γκαρσία, ο Αργεντινός μέσος Λο Κέλσο που κι αυτός επέστρεψε από την αποθεραπεία του παίρνοντας λίγο χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό ματς.
Το βέβαιο είναι πως η Μπέτις χτυπά τον «εσωτερικό» συναγερμό έτσι ώστε να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις με αντίπαλο τον Ολυμπιακό έστω κι αν νιώθει πως και η ισοπαλία μπορεί να της δώσει αβαντάζ πρόκρισης για την επόμενη φάση!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.